Πολιτική

Στέφανος Κασσελάκης: Το τετ α τετ με την Δήμητρα Λιάνη Παπανδρέου στο Ηρώδειο

Ο Στέφανος Κασσελάκης χαιρέτησε την Δήμητρα Λιάνη Παπανδρέου στο Ηρώδειο και στη συνέχεια κατευθύνθηκε προς το σημείο που καθόταν η Ζωή Κωνσταντανοπούλου.

Στέφανος Κασσελάκης και Δήμητρα Λιάνη Παπανδρέου, αντάλλαξαν θερμή χειραψία στο Ηρώδειο, με φωτογράφους να εστιάζουν πάνω τους, λίγο πριν το ξεκίνημα της χθεσινής (24-09-2024) συναυλίας. Στην εικόνα του πρακτορείου NDP, φαίνεται ο πρώην πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ να σφίγγει με τα δυο του χέρια, το δεξί της κυρίας Λιάνη, που του μιλάει. Υπενθυμίζεται πως η τελευταία σύζυγος του αείμνηστου Ανδρέα Παπανδρέου, είχε εκφραστεί θετικά για τον κύριο Κασσελάκη, λίγο μετά την περσινή εκλογή του, στην προεδρία του κόμματος.

«Μου φαίνεται συμπαθής ο Στέφανος Κασσελάκης. Η χώρα πρέπει να απαλλαγεί από φθαρμένα πρόσωπα. Θα τον συμβούλευα να μελετήσει τη σκηνική παρουσία του Ανδρέα και την εξωτερική του πολιτική» είχε πει τον Οκτώβριο του 2023, στο Mega.

Από τότε ακολούθησαν πολλά. Ο Στέφανος Κασσελάκης έχασε την ηγεσία του κόμματός του και πλέον όλοι περιμένουν να ξεκαθαρίσει ανοιχτά, ποιο θα είναι το επόμενο πολιτικό βήμα του.

Μετά την Δήμητρα Λιάνη Παπανδρέου, ο Στέφανος Κασσελάκης κατευθύνθηκε στη Ζωή Κωνσταντοπούλου και αντάλλαξε μαζί της, θερμή χειραψία.

Μαζί με τον Τάιλερ Μακμπέθ και δίπλα στην Ζωή Κωνσταντοπούλου έδειχνε να απολαμβάνει τη συναυλία και κάμερες και φωτογραφικούς φακούς να εστιάζουν πάνω του, κατά τη διάρκεια της χθεσινής νύχτας στο Ηρώδειο.

 

Πηγή: www.newsit.gr

Σχετικές αναρτήσεις

Άρση της ασυλίας για Φλώρο και Βαλτογιάννη εισηγείται η Επιτροπή Δεοντολογίας της Βουλής

admin

Ελεονώρα Μελέτη: Πλατφόρμα στο Διαδίκτυο με εμφανίζει ολόγυμνη

admin

Παύλος Πολάκης: Στην Εισαγγελία του Αρείου Πάγου με αιτήματα για ΚΕΕΛΠΝΟ και Λινού

admin