Πολιτική

Στέφανος Κασσελάκης: Η «πολιορκία» από δημοσιογράφους έξω από το Ηρώδειο – «Παιδιά θα γίνει ατύχημα»

Στέφανος Κασσελάκης και Τάιλερ Μακμπέθ βγήκαν από το Ηρώδειο και έπεσαν πάνω σε κάμερες και δημοσιογράφους που τους περίμεναν.

«Όταν έχω κάτι να πω, θα το πω» αρκέστηκε να πει ο Στέφανος Κασσελάκης, έξω από το Ηρώδειο, με τους δημοσιογράφους να ακολουθούν για λίγα μέτρα κάθε του βήμα. Οι κάμερες κατέγραφαν τις αντιδράσεις πρώην προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, που δεν θέλησε να κάνει κάποια πολιτική δήλωση. Δίπλα του, βρισκόταν ο σύζυγός του Τάιλερ Μακμπέθ, που προσπαθούσε και εκείνος να μην μπερδευτεί στα καλώδια που υπήρχαν στο έδαφος.

Το βράδυ της Τρίτης 24 Σεπτεμβρίου του 2024, ανήμερα της συμπλήρωσης ενός έτους από την εκλογή του στην ηγεσία του κόμματος (όταν νίκησε την Έφη Αχτσιόγλου ως διάδοχος του Αλέξη Τσίπρα), ο Στέφανος Κασσελάκης βρέθηκε στο Ηρώδειο για να παρακολουθήσει από την πρώτη σειρά τη συναυλία του Μάκη Δελαπόρτα για τα τραγούδια του παλιού ελληνικού κινηματογράφου με τίτλο «Το Ελληνικό Σινεμά Τραγουδά…».

Μαζί με τον Τάιλερ Μακμπέθ και δίπλα στην Ζωή Κωνσταντοπούλου έδειχνε να απολαμβάνει τη συναυλία και κάμερες και φωτογραφικούς φακούς να εστιάζουν πάνω του. Αμέσως μετά πήρε το δρόμο της εξόδου και όπως φαίνεται στο παρακάτω βίντεο, αρχικά συνομίλησε με τον Σπύρο Μπιμπίλα.

Στη συνέχεια άρχισαν οι ερωτήσεις των δημοσιογράφων, με τον Στέφανο Κασσελάκη να αποφεύγει τις δηλώσεις. Ζητούσε να σταματήσει το «κυνήγι της δήλωσης», για να μην γίνει κάποιο ατύχημα.

Στο Ηρώδειο βρέθηκε και το newsit.gr, που κατέγραψε εικόνες από τα όσα συνέβαιναν κατά τη διάρκεια της συναυλίας.

35 καλλιτέχνες με τη συνοδεία της Φιλαρμόνιας Ορχήστρας Αθηνών ερμήνευσαν τραγούδια του παλιού ελληνικού σινεμά.

Πηγή: www.newsit.gr

Σχετικές αναρτήσεις

Ελεονώρα Μελέτη: Πλατφόρμα στο Διαδίκτυο με εμφανίζει ολόγυμνη

admin

Παύλος Πολάκης: Στην Εισαγγελία του Αρείου Πάγου με αιτήματα για ΚΕΕΛΠΝΟ και Λινού

admin

Η Αθηνά Λινού έστειλε και δεύτερο εξώδικο στον Παύλο Πολάκη: «Θα ακολουθήσουν κι αγωγές – Μέχρι τέλους ενάντια σε όλες τις συκοφαντίες»

admin