Αθλητικά Νέα

Μάριος Ηλιόπουλος: «Να προσφέρω ό,τι μπορώ από ψυχής και με την έμπνευση που παίρνω από τον κόσμο»

Ο νέος ιδιοκτήτης της ΠΑΕ ΑΕΚ, Μάριος Ηλιόπουλος, συμμετείχε με επιτυχία στην 43η Seajets Ανάβαση Πορταριάς και μετά το τέλος του αγώνα μίλησε για την αποθέωσή του από τον κόσμο και τους φίλους της Ένωσης.

Ο Μάριος Ηλιόπουλος τόνισε ότι το πάθος του κόσμου του δίνει έμπνευση και θα προσπαθήσει να προσφέρει ό,τι μπορεί και ο ίδιος για να καταφέρει πράγματα με την ΑΕΚ.

Οι δηλώσεις του Ηλιόπουλου

«Η Πορταριά για χρόνια είναι στις δυο πιο αγαπημένες μου αναβάσεις γιατί έχει θερμό κοινό, ωραίο περιβάλλον και νομίζω αυτή με την Κύμη είναι οι δυο αναβάσεις που ο κόσμος έχει πάθος και προσφέρει σε εμάς κίνητρο. Ο κόσμος ήταν συγκλονιστικός, πάντα είναι συγκλονιστικός, αλλά ιδιαίτερα σήμερα που συνδυάζεται η ιστορία που έχω στους ελληνικούς αγώνες για 31 χρόνια, με την ΑΕΚ, αυτή την μεγάλη ομάδα που δεν έχει μόνο αθλητική ιστορία αλλά και πολιτιστική…

Έχει κάτι διαφορετικό, κάτι μοναδικό, αφού χτυπάει η νότα του Βυζαντίου. Θα προσπαθήσω και στο ένα κομμάτι και στο άλλο, να προσφέρω ό,τι μπορώ από ψυχής και με την έμπνευση που παίρνω από τον κόσμο, να καταφέρνουμε όλο και πιο πολλά και καλά πράγματα».

Οδηγώντας το Ford Fiesta, ο Μάριος Ηλιόπουλος πήρε τη νίκη στην κατηγορία Formula Saloon στην 43η Seajets Ανάβαση Πορταριάς.

Πηγή: www.newsit.gr

Σχετικές αναρτήσεις

Ρεάλ Μαρίτης – Αλαβές 3-2: Νίκη με σκόρερ τον Εμπαπέ για τη «Βασίλισσα»

admin

Λιγκ Καπ Αγγλίας: «Αγχωτική» πρόκριση για τη Μάντσεστερ Σίτι, «πεντάρα» από την Τσέλσι

admin

Ο Εργκίν Αταμάν έδειξε το 3-1 στην κερκίδα και «τρέλανε» τους οπαδούς στο Γαλατασαράι – Παναθηναϊκός

admin