Lifestyle

Μαρίνα Σταυράκη: «Ο κύκλος Πατούλη έκλεισε»

«Κάποια σχόλια που γράφουν είναι υπερβολικά. Σε όποιον αρέσουμε, για τους άλλους δεν θα μπορέσουμε», είπε η Μαρίνα Σταυράκη.

Στο Πρωινό και την Αναστασία Ζάρκα έκανε δηλώσεις η Μαρίνα Σταυράκη, η οποία αποχώρησε, όταν ρωτήθηκε για τη νέα σχέση του Γιώργου Πατούλη.

«Μετά την οικογένεια, το σχολείο πρέπει να διαδραματίζει το ρόλο της ενημέρωσης των παιδιών σε τόσο ευαίσθητα ζητήματα. Τα φύλα είναι δύο, αρσενικό και θηλυκό. Κάποιες άλλες ιδιαιτερότητες είναι αποδεκτές, αλλά δεν μπορώ να δεχτώ το “το”, το ουδέτερο», είπε αρχικά η Μαρίνα Σταυράκη.

Η Μαρίνα Σταυράκη είπε στη συνέχεια: «Το 90% των ανθρώπων βάζουν φίλτρα στις φωτογραφίες. Τα φίλτρα που χρησιμοποιούμε δεν πρέπει να έχουν υπερβολή. Κάποια σχόλια που γράφουν είναι υπερβολικά. Σε όποιον αρέσουμε, για τους άλλους δεν θα μπορέσουμε».

Η Μαρίνα Σταυράκη αρνήθηκε να μιλήσει για τη σχέση της σήμερα με τον Γιώργο Πατούλη: «Ο κύκλος Πατούλη έκλεισε, σας ευχαριστώ πολύ».

Σε ερώτηση, μάλιστα, για τη νέα σύντροφο του Γιώργου Πατούλη, η Μαρίνα Σταυράκη αποχώρησε: «Με συγχωρείς, εγώ θα αποχωρήσω…».

Πηγή: www.newsit.gr

Σχετικές αναρτήσεις

Sean «Diddy» Combs: Γυναίκα τον κατηγορεί ότι τη νάρκωσε, την έδεσε και τη βίασε – Κατέγραψε την πράξη του σε βίντεο

admin

Εβελίνα Παπούλια: «Δεν ήταν καθόλου δύσκολη η συνάντησή μας με τον Γιώργο Λιάντο γιατί είμαστε και φίλοι»

admin

Μάργκοτ Ρόμπι και Τζέικομπ Ελόρντι πρωταγωνιστούν στη νέα ταινία «Ανεμοδαρμένα ύψη»

admin