Media

Βαγγέλης Χαρισόπουλος: Παρεξηγείται η σάτιρα και το χιούμορ στην Ελλάδα

«Η πολιτική ορθότητα έπρεπε να υπάρξει γιατί δεν ήταν γέλιο αυτό το πράγμα, ήταν bullying», είπε ο Βαγγέλης Χαρισόπουλος.

Στην εκπομπή «Buongiorno» και τη Νάνσυ Νικολαϊδου μίλησε ο Βαγγέλης Χαρισόπουλος, ο οποίος από φέτος βρίσκεται στην ομάδα της εκπομπής «Πάμε Δανάη!». Ο γνωστός κωμικός μίλησε για τα επαγγελματικά του σχέδια και τη νέα παράσταση που ετοιμάζει, με τίτλο «Αλήθεια, πόσο χρόνο έχω;».

«Παρεξηγείται η σάτιρα και το χιούμορ στην Ελλάδα. Στην Ελλάδα είναι πλέον ‘αμαρτία’ να γελάς. Η πολιτική ορθότητα έπρεπε να υπάρξει γιατί δεν ήταν γέλιο αυτό το πράγμα, ήταν bullying. Έπρεπε κάπως να διορθωθεί. Το θέμα είναι να μην περάσουμε στο άλλο άκρο, να φοβόμαστε να πούμε οτιδήποτε. Η πολιτική ορθότητα έχει κάνει καλό και σε μένα, σκέφτομαι τι θα πω και με τι θα γελάσω», είπε αρχικά ο Βαγγέλης Χαρισόπουλος.

Ο Βαγγέλης Χαρισόπουλος είπε στη συνέχεια: «Η τηλεόραση δεν αποτελεί πηγή έμπνευσης γιατί οι νέοι άνθρωποι δεν βλέπουν τηλεόραση. Αν γινόμουν διευθυντής για μια ημέρα, θα έδιωχνα όλους όσοι κάνουν τηλεόραση πάνω από 10 χρόνια. Τα τελευταία χρόνια έχω μπει στην κατηγορία των ανθρώπων εκείνων που δεν βλέπουν τηλεόραση»

Για το Shopping Star, ο Βαγγέλης Χαρισόπουλος είπε: «Και η Βίκυ Καγιά και η Ηλιάνα Παπαγεωργίου έχουν μια απίστευτη αμεσότητα και είναι άψογες επαγγελματίες».

Σχετικά με το «Πάμε Δανάη» ανάφερε: «Είναι μια εκπομπή που κουμπώνω πάρα πολύ, έχει μια θετικότητα. Είχα έρθει καλεσμένος κάποια στιγμή και ήταν από τις εκπομπές που ένιωσα πιο άνετα από ποτέ».

www.newsit.gr

Σχετικές αναρτήσεις

Αλεξάνδρα Καϋμένου: «Το να έχεις καλύτερη εμφάνιση από μια άλλη κοπέλα δεν είναι βοηθητικό στη δουλειά μας»

admin

Ο Ρένος Χαραλαμπίδης αποκάλυψε το σκηνοθετικό λάθος του «Κάτι τρέχει με τους δίπλα» 25 χρόνια μετά

admin

Ευλαμπία Ρέβη για τη μεταγραφή της στον ΣΚΑΪ: «Η πιάτσα είναι πολύ μικρή, όλοι ξαναβρισκόμαστε»

admin