Αθλητικά Νέα

Καλαμάτα: Νεαροί επιτέθηκαν με καρέκλες σε 29χρονο που φορούσε φανέλα της ΑΕΚ

Ακόμα ένα περιστατικό οπαδικής βίας στην Καλαμάτα. 29χρονος φίλαθλος της ΑΕΚ δέχθηκε επίθεση, επειδή φορούσε φανέλα της αγαπημένης του ομάδας.

Σύμφωνα με το eleftheriaonline.gr, το περιστατικό έγινε τις πρώτες πρωινές ώρες της περασμένης Τρίτης, όταν ο 29χρονος καθόταν σε κατάστημα εστίασης στην οδό Σιδηροδρομικού Σταθμου. Το γεγονός ότι φορούσε φανέλα της ΑΕΚ φαίνεται ότι… ερέθισε μία ομάδα τουλάχιστον 5 νεαρών, οι οποίοι τον πλησίασαν και έχοντας κρυμμένα τα χαρακτηριστικά τους και φορώντας χειρουργικές μάσκες του επιτέθηκαν αρχικά λεκτικά και στη συνέχεια του κατάφεραν χτυπήματα με καρέκλες.

Ενας εξ αυτών μάλιστα τον γρονθοκόπησε στο πρόσωπο και στη συνέχεια εξαφανίστηκαν.

Η Αστυνομία αξιοποιώντας βιντεοληπτικο υλικό από κάμερα ασφαλείας, αλλά και άλλα στοιχεία την επόμενη ημέρα έφτασε στα ίχνη ενός 19χρονου με καταγωγή από την Αλβανία, ο οποίος σπουδάζει στην Καλαμάτα. Ο νεαρός συνελήφθη και δικάστηκε στο Αυτόφωρο, όπου του επιβλήθηκε ποινή φυλάκισης 26 μηνών και απαγόρευση εισόδου σε γήπεδα για 5 χρόνια.

Λόγω της φύσης του αδικήματος και τις εμπλοκής του σε επεισόδιο οπαδικής βίας, η ποινή δεν έχει ανασταλτικό χαρακτήρα και έτσι ο 19χρονος θα οδηγήθηκε στην φυλακή.

Οσον αφορά τα υπόλοιπα άτομα, η Ασφάλεια Καλαμάτας εξακολουθεί να τους αναζητεί αξιοποιώντας στοιχεία και πληροφορίες από διάφορες πηγές.

Πηγή: www.newsit.gr

Σχετικές αναρτήσεις

Γαλατασαράι – ΠΑΟΚ: Εκτός αποστολής οι Μπράντον Τόμας και Αντώνης Τσιφτσής για τους Θεσσαλονικείς

admin

Αταμάν: Δεν είμαστε έτοιμοι, αλλά θέλουμε να κατακτήσουμε το Super Cup

admin

Μαξίμοβιτς και Ζίβκοβιτς στις κλήσεις της Σερβίας για το Nations League

admin