Πολιτική

Απόστολος Γκλέτσος: «Αν εκλεγεί ο Στέφανος Κασσελάκης θα πάρω τα άσπρα μου μαλλιά και θα πάω σπίτι μου»

Ξεκάθαρη θέση πως στην περίπτωση που εκλεγεί πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ ο Στέφανος Κασσελάκης θα «πάρει τα άσπρα του μαλλιά και θα πάει σπίτι του», όπως χαρακτηριστικά είπε, εξέφρασε ο Απόστολος Γκλέτσος.

Ο Απόστολος Γκλέτσος διευκρίνισε πως το πρόβλημά του με τον Στέφανο Κασσελάκη δεν είναι πολιτικό αλλά πολιτισμικό, σημειώνοντας πως στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ άρχισαν να είναι απέναντί του γιατί τούς έκανε επίδειξη.

«Προσωπικά δεν είμαι βουλευτής και δεν έχω κάποια επίσημη θέση στον ΣΥΡΙΖΑ. Παίρνω τα άσπρα μου γένια και τα άσπρα μου μαλλιά και πάω σπίτι μου. Δεν θα δώσω καν συνέντευξη για να το πω, θα σιωπήσω και θα πάω στο σπιτάκι μου» είπε συγκεκριμένα στην εκπομπή «Buongiorno».

Παράλληλα, εξηγώντας γιατί το πρόβλημα με τον Στέφανο Κασσελάκη είναι πολιτισμικό, σημείωσε: «Το ότι κάποιος αρχηγός σε Αριστερό κόμμα μπορεί να καταναλώνει τόσο πλούτο σε δημόσια θέα όταν ο μέσος Έλληνας ζει σε δύσκολες καταστάσεις, εμένα παγώνει η ψυχή μου. Είναι θέμα πολιτισμού να μην καταλαβαίνεις τι γίνεται. Μας έκανε επίδειξη του τι έχει και τι καταναλώνει και γι΄ αυτό αρχίσαμε να είμαστε απέναντί του. Βεβαίως έχουμε και ιδεολογικές διαφορές».

Αναφορικά με την ανακοίνωση του Στέφανου Κασσελάκη στα social media και την αφίσα όπου γράφει «Είμαι εδώ. Ο δικός μας ΣΥΡΙΖΑ», ο Απόστολος Γκλέτσος σχολίασε:

«Προφανώς εννοούν έναν άλλον ΣΥΡΙΖΑ, Τον δικό τους, γιατί αυτός είναι κάτι άλλο, δεν είναι ο ΣΥΡΙΖΑ που ξέραμε. Ο δικός του ΣΥΡΙΖΑ είναι κάτι άλλο. Μου ξίνισε ότι πήγε στην Μακρόνησο αλλά δεν ήταν κανέναν έγκλημα. Φαινόταν πως είναι ένα παιδί που δεν έχει ιδέα της ιστορίας και που δεν έχει διαβάσει. Αυτό όμως, δεν μπορείς να το χρεώσεις πως φταίει αυτός, γιατί έμενε έξω. Λες αυτό δεν είναι πρόβλημα γιατί θα κάτσει να διαβάσει».

 

Τέλος, ερωτηθείς για το ποια θα είναι η στάση του στην περίπτωση που εκλεγεί πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ ο Παύλος Πολάκης απάντησε:

«Είτε βγει ο Φάμελλος, είτε άλλος εγώ θα είμαι εκεί όπως μέχρι σήμερα, απλώς κωπηλάτης. Με τον Στέφανο Κασσελάκη δεν έχω να πω τίποτα. Θα του ευχηθώ από μέσα μου και θα πάω σπίτι μου.

Πηγή: www.newsit.gr

Σχετικές αναρτήσεις

Κωνσταντόπουλος για ΣΥΡΙΖΑ: «Διασυρμός της πολιτικής – Αναιδείς όσοι επικαλούνται την ιστορία της Αριστεράς για να δικαιολογήσουν το ρεζίλι»

admin

Ειρωνεία Τζάκρη σε Συρεγγέλα για τα 50 χρόνια ΝΔ: «Από τον Εθνάρχη, στον Τυροπιτάρχη»

admin

Δημοσκόπηση Interview: Άνοδος για ΝΔ, δεύτερο το ΠΑΣΟΚ, τέταρτος ο ΣΥΡΙΖΑ – Κασσελάκη θέλει το 45%, κερδίζει ο Δούκας

admin