Ευ Ζην

Αυτό είναι το καλύτερο ξενοδοχείο στην Ευρώπη – και το δεύτερο καλύτερο του κόσμου

Όπως πολλοί από τους πιο πανέμορφους προορισμούς της Ιταλίας , η λίμνη Κόμο έχει αισθανθεί την πίεση του υπερτουρισμού τα τελευταία χρόνια -τόσο που εξετάζει το ενδεχόμενο να εφαρμόσει ένα τέλος εισόδου. Αλλά το όμορφο τοπίο και τα περίτεχνα κτίριά του σημαίνουν ότι εξακολουθεί να είναι βασικός πυλώνας σε πολλές από τις ταξιδιωτικές λίστες.

Και κάπου που συνδυάζονται όλα αυτά τα πράγματα, καθώς και εξυπηρέτηση παγκόσμιας κλάσης, είναι το ξενοδοχείο Passalacqua , το οποίο μόλις ανακηρύχθηκε ως το καλύτερο ξενοδοχείο στην Ευρώπη και το δεύτερο καλύτερο στον πλανήτη.

Τα 50 καλύτερα ξενοδοχεία στον κόσμο ψηφίζονται από περισσότερους από 600 ειδικούς του κλάδου και η πλήρης λίστα για το 2024 δημοσιεύτηκε πριν λίγες μέρες. Το Passalacqua μάλιστα ήταν πρώτο στη λίστα για το 2023. Η Valentina De Santis, γεννημένη στο Κόμο, βρίσκεται στο τιμόνι αυτού του εξαιρετικού ξενοδοχείου.

«Το να ανοίξεις ένα ξενοδοχείο είναι μια εμπειρία που είναι δύσκολο να περιγραφεί με λέξεις», λέει η ίδια. «Είναι πιο πολύ σαν όταν ετοιμάζεις μια θεατρική παράσταση, περνάς μήνες, ακόμη και χρόνια, σχεδιάζοντας κάθε λεπτομέρεια της παράστασης, νιώθεις την πίεση ότι όλα χρειάζονται για να είναι τέλεια, το ονειρεύεσαι κάθε βράδυ και ξαφνικά βρίσκεσαι στη σκηνή με εκατοντάδες θεατές να σε παρακολουθούν».

Στη δεύτερη θέση σε όλη την Ευρώπη ήταν το Cheval Blanc στο Παρίσι και στην τρίτη τπ Claridge’s στο Λονδίνο ( μία από τις τρεις κορυφαίες 50 συμμετοχές για την πρωτεύουσα του Ηνωμένου Βασιλείου ).

Τα 10 καλύτερα ξενοδοχεία στην Ευρώπη

  1. Passalacqua (Moltrasio, Λίμνη Κόμο, Ιταλία)
  2. Cheval Blanc Paris (Παρίσι, Γαλλία)
  3. Claridge’s (Λονδίνο, ΗΒ)
  4. Raffles London at The OWO (Λονδίνο, ΗΒ)
  5. Hôtel de Crillon (Παρίσι, Γαλλία)
  6. Hotel Du Cap-Eden-Roc (Antibes, Γαλλία)
  7. Four Seasons Firenze (Φλωρεντία, Ιταλία)
  8. Borgo Santandrea (Αμάλφι, Ιταλία)
  9. Four Seasons Madrid (Μαδρίτη, Ισπανία)
  10. Le Bristol Paris (Παρίσι, Γαλλία)

Εδώ μπορείτε να δείτε τα καλύτερα ξενοδοχεία στον κόσμο για το 2024

Δείτε επίσης


Πηγή: www.travelstyle.gr

Σχετικές αναρτήσεις

Τα καλύτερα και τα χειρότερα μετρό στην Ευρώπη – Η θέση της Ελλάδας | in.gr

admin

Ο αυνανισμός μπορεί να βοηθήσει με τα συμπτώματα της εμμηνόπαυσης, λέει νέα έρευνα | in.gr

admin

Πριν τη λέξη transgender υπήρχε η Holly Woodlawn | in.gr

admin