Media

Δέσποινα Καμπούρη για Δημήτρη Σαράντο: Δεν μπορείς εμένα να μου βάζεις τέτοιες ταμπέλες

«Έχω την αίσθηση ότι ο Δημήτρης Σαράντος πρέπει να με μπέρδεψε με την Ελιάνα Χρυσικοπούλου» δήλωσε η Δέσποινα Καμπούρη.

Τη δυσαρέσκειά της εξέφρασε η Δέσποινα Καμπούρη σε δηλώσεις στη «Super Κατερίνα» και στον Ξενοφώντα Σκίντζη. Η δημοσιογράφος μίλησε για τις δηλώσεις του Δημήτρη Σαράντου που την ενόχλησαν κι έδωσε τη δική της απάντηση.

«Εγώ δεν έχω πει ποτέ κάτι τέτοιο. Έχω την αίσθηση ότι ο Δημήτρης Σαράντος πρέπει να με μπέρδεψε με την Ελιάνα Χρυσικοπούλου. Δεν μπορώ να το δικαιολογήσω διαφορετικά, γιατί εγώ πραγματικά δεν θυμάμαι ποτέ να δήλωσα κάπου ότι αποφάσισα αυτή τη σεζόν να μη δουλέψω και να ασχοληθώ με τα παιδιά μου», επισημαίνει η Δέσποινα Καμπούρη.

«Το σχόλιό του είχε ένα υπονοούμενο, που εμένα με νευριάζει πάρα πολύ, το “είπα-ξείπα”. Δεν μπορείς εσύ να μου βάζεις εμένα τέτοιες ταμπέλες χωρίς καν να το έχω πει», υπογραμμίζει η δημοσιογράφος του ΑΝΤ1.

«Δεν σκέφτηκα ποτέ ότι θα πρέπει να ζητήσω δημόσια συγνώμη που είχα δηλώσει ότι θέλω να ασχοληθώ με το τραγούδι και το YouTube», είπε υπό μορφή… απολογίας και η Εβελίνα Νικόλιζα για τη δική της περίπτωση, που επίσης δέχθηκε παρεμφερές σχόλιο από τον γνωστό δημοσιογράφο.

 

www.newsit.gr

Σχετικές αναρτήσεις

Η γη της ελιάς – επόμενα επεισόδια: Η Αριάδνη έχει συνειδητοποιήσει πλέον το «παιχνίδι» που παίζει ο Χρήστος και θυμώνει

admin

Μαρία Μπεκατώρου για την απώλεια του πατέρα της: «Ήταν πολύ δύσκολο στην αρχή να προσαρμοστώ»

admin

Αρχελάου 5 – επόμενα επεισόδια: Η Κέλλυ μπαίνει κρυφά στο γραφείο της Κούπενου

admin