Ελλάδα

Καρδίτσα: «Κάτι τον απασχολούσε» λέει η μητέρα του 35χρονου Δημήτρη – Η τελευταία συνομιλία με την αδερφή του

Για πέμπτη ημέρα συνεχίζεται η αγωνία της οικογένειας του 35χρονου Δημήτρη Κατσέλη, τα ίχνη του οποίου χάθηκαν στις 19 Σεπτεμβρίου 2024 στην Καρδίτσα.

Η υπόθεση της εξαφάνισης του 35χρονου από την Καρδίτσα, παίρνει διαστάσεις θρίλερ, αφού τα προσωπικά του αντικείμενα εντοπίστηκαν στους Αμπελόκηπους της Θεσσαλονίκης, χωρίς κανείς να γνωρίζει που βρίσκεται.

Έκκληση να βρεθεί ο γιος της κάνει η μητέρα του μέσα από το newsit.gr.

«Ο γιος μου ήρθε από την Αυστρία την περασμένη Τετάρτη (18.09.24) και πήγε στο σπίτι της κόρης μου να κοιμηθεί. Τα ξημερώματα της Πέμπτης έφυγε ξαφνικά από το σπίτι, χωρίς να πει σε κανέναν τίποτα. Η κόρη μου θορυβήθηκε και του έστειλε μήνυμα το πρωί να δει που βρίσκεται. Της είπε «θα πάω στον δικηγόρο μου στην Λάρισα», δεν πήγε όμως ποτέ. Ήταν η τελευταία επικοινωνία που είχαμε μαζί του.

Τα πράγματα του βρέθηκαν την προηγούμενη Παρασκευή (20.09.24) στην περιοχή των Αμπελοκήπων στην Θεσσαλονίκη. Είχε ένα σακίδιο, με λίγα ρούχα, την ταυτότητα, την πιστωτική του κάρτα και το κινητό του τηλέφωνο», αναφέρει η ίδια.

Σύμφωνα με τα όσα μετέφερε η αδελφή του 35χρονου στη μητέρα τους, ο Δημήτρης έδειχνε προβληματισμένος όταν συναντήθηκαν.

«Το μυαλό μας πάει στο κακό»

«Η κόρη μου μου είπε ότι τον είδε στεναχωρημένο, κάτι τον απασχολούσε. Τον ρώτησε «τι έχεις» και της είπε «θα τα πούμε το πρωί». Μακάρι να βρεθεί. Έχω χάσει ήδη ένα παιδί σε τροχαίο πριν χρόνια. Έχασα και τον άντρα μου 4 χρόνια πριν. Ο Δημήτρης δουλεύει ως σερβιτόρος σε μαγαζί στην Αυστρία. Πήρε την άδεια του και ήρθε να μας δει», λέει η μητέρα του.

Η θεία του αγνοούμενου Δημήτρη Κατσέλη αναφέρει: «Είμαστε όλοι αναστατωμένοι. Πριν λίγες μέρες ήρθε από την Αυστρία. Μίλησα χθες με την αδερφή του, που ήταν η τελευταία που τον είδε και προσπαθούμε να καταλάβουμε τι έχει συμβεί. Το μυαλό μου πάει στο κακό. Μήπως πήγαν να κλέψουν το παιδί και του έκαναν κακό; Δεν έχει εξαφανιστεί άλλη φορά».

Το Χαμόγελο του Παιδιού, ενημερώθηκε για την εξαφάνιση του στις 22/09/2024, και προχώρησε στη δημοσιοποίηση των στοιχείων του ενήλικα, κατόπιν αιτήματος της οικογένειας του, καθώς ενδέχεται να συντρέχουν λόγοι οι οποίοι θέτουν τη ζωή του σε κίνδυνο.

Ο Κατσέλης Δημήτρης έχει ύψος 1.80 μ., είναι αδύνατος, έχει μαύρα μαλλιά και καστανά μάτια. Την ημέρα που εξαφανίστηκε είναι άγνωστο τι φορούσε. Έχει καλυμμένο το δεξί του χέρι με τατουάζ.

Οποιοσδήποτε έχει κάποια πληροφορία, παρακαλείται να επικοινωνήσει τηλεφωνικά με «Το Χαμόγελο του Παιδιού» όλο το 24ωρο, στην «Εθνική Γραμμή για τους Αγνοούμενους Ενήλικες – 1017», σε όλα τα Αστυνομικά Τμήματα της χώρας αλλά και μέσω της εφαρμογής Missing Alert app οπού υπάρχει ζωντανή ενημέρωση για την εξαφάνιση. Μπορείτε να την κατεβάσετε για Android κινητά εδώ http://bit.ly/missing-alert-android και για Apple κινητά εδώ http://bit.ly/missing-alert-apple

Ρεπορτάζ: Ειρήνη Πεϊβάνη

 

Πηγή: www.newsit.gr

Σχετικές αναρτήσεις

Αττική Οδός: Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις σε Αγία Παρασκευή και Περιφερειακή Αιγάλεω το βράδυ της Δευτέρας

admin

Φαράγγι Σαμαριάς: Από ακατάσχετη αιμορραγία ο θάνατος της άτυχης τουρίστριας – Τι λέει το πόρισμα του ιατροδικαστή

admin

Ζωγράφου: Σε αυτή τη γλάστρα άφησε τα χρήματα ο 13χρονος που έπεσε θύμα τηλεφωνικής απάτης – Τι λέει η μητέρα του

admin