Media

Η «Φάρμα» έκανε πρεμιέρα: Ο παίκτης με «ορνιθοφοβία», οι σχεδίες στη λίμνη και η πρώτη δοκιμασία επάθλου

Η τηλεοπτική «Φάρμα» επέστρεψε στη μικρή οθόνη μέσα από τη συχνότητα του Star, κάνοντας πρεμιέρα το βράδυ της Κυριακής (22/9/24).

Ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος καλωσόρισε τους παίκτες στην ορεινή Αρκαδία και στο επιβλητικό όρος Μαίναλο, όπου η «Φάρμα» είναι έτοιμη να φιλοξενήσει τους νέους της ενοίκους. Φέτος όμως, το ταξίδι ξεκίνησε από τη μαγευτική Λίμνη του Λάδωνα.

Οι παίκτες, έφτασαν μαγεμένοι από την ομορφιά του τοπίου και αντίκρισαν σκηνές camping στις όχθες της λίμνης. Εκεί τους υποδέχθηκε ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος και τους ανακοίνωσε πως πριν «ανέβουν το βουνό» θα πρέπει πρώτα να αποδείξουν ότι μπορούν να «κολυμπήσουν στα βαθιά» – κατασκηνώνοντας εκεί για τη νύχτα.

Οι παίκτες μίλησαν λίγο για τον εαυτό τους με τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο, με έναν από αυτούς να αποκαλύπτει ότι έχει «ορνιθοφοβία».

Μετά τον διαχωρισμό των ομάδων, και πριν καλά-καλά προλάβουν να γνωριστούν, «πράσινοι» και «γαλάζιοι» κλήθηκαν να επιλέξουν τους αρχηγούς τους και να κατασκευάσουν δύο σχεδίες από το μηδέν.

Η επόμενη ημέρα θα είναι καθοριστική για τη διαβίωσή τους στη Φάρμα, καθώς συμμετέχουν στην πρώτη -και ίσως σημαντικότερη- Δοκιμασία Επάθλου.

Με τις σχεδίες που οι ίδιοι έφτιαξαν, οι παίκτες καλούνται να διασχίσουν τη λίμνη και να αντιμετωπίσουν όλα τα εμπόδια που θα συναντήσουν στην αντίπερα όχθη. Η νικήτρια ομάδα εισέρχεται στη Φάρμα με εξασφαλισμένη τη διαμονή της, ενώ η ηττημένη θα αναγκαστεί να χτίσει τα πάντα από την αρχή. Από την πρώτη κιόλας μέρα, οι παίκτες συνειδητοποιούν ότι στη Φάρμα, όπως και στη φύση, τίποτα δεν μένει ίδιο.

Φέτος, περισσότερο από ποτέ, οι δύο ομάδες θα έρθουν αντιμέτωπες με πολύ σκληρές δοκιμασίες, θα πρέπει να φέρουν εις πέρας κοπιαστικές αποστολές, αλλά και να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις της αγροτικής ζωής, για να μπορέσουν να επιβιώσουν.

Στο τέλος, μόνο ένας ή μία θα καταφέρει να ξεπεράσει όλες τις σωματικές και πνευματικές προκλήσεις και θα κερδίσει το μεγάλο έπαθλο των 50.000€.

www.newsit.gr

Σχετικές αναρτήσεις

Κατιάνα Μπαλανίκα: Στο «Ντόλτσε Βίτα» έπαιξα την Σάσα σαν γκέι – Ποια γυναίκα λέει τέτοιες ατάκες;

admin

«Τα Φιλαράκια»: 30 χρόνια από την ημέρα που προβλήθηκε το 1ο επεισόδιο της επικής σειράς

admin

Δημήτρης Ουγγαρέζος: «Το ότι η Λίτσα Πατέρα εξαφανίστηκε μετά από 33 χρόνια στον AΝΤ1, μου δείχνει έλλειψη σεβασμού»

admin