Lifestyle

Μέμος Μπεγνής για την νέα σειρά του MEGA: «Το “Ταμπού” είναι μια αμιγώς σειρά μυστηρίου, ο ρόλος μου είναι κόντρα»

«Υπάρχει ένα κοινό μυστικό μεταξύ των τριών αδελφών, ένα ταμπού, γι’ αυτό λέγεται κι έτσι η σειρά», αποκάλυψε ο Μέμος Μπεγνής.

Για τη νέα σειρά του MEGA το «Ταμπού» στην οποία θα πρωταγωνιστεί, τον κόντρα ρόλο του και τα ταμπού που έχει αντιμετωπίσει στην ζωή του, μίλησε σήμερα το πρωί (22.09.2024) στο «Χαμογέλα και πάλι» ο Μέμος Μπεγνής.

Ο πασίγνωστος πρωταγωνιστής αποκάλυψε μερικά στοιχεία της νέας σειράς που θα κάνει πρεμιέρα στις 29 Σεπτεμβρίου, και σχολίασε τον ρόλο του ως καθηγητή Κβαντικής Φυσικής στο πανεπιστήμιο.

«Είναι μια σειρά μυστηρίου αμιγώς, μια σειρά που αγαπήσαμε πολύ. Είναι μια σειρά που “έδεσε” το γλυκό από τη πρώτη στιγμή» αποκάλυψε αρχικά για την πλοκή της σειράς.

«Είμαι ένας αξιοσέβαστος καθηγητής Κβαντικής Φυσικής στο πανεπιστήμιο των Ιωαννίνων -όπου εκεί διαδραματίζεται η σειρά- έχω μία γυναίκα και δύο παιδιά και δύο αδέλφια που είμαστε αγαπημένοι. Μία βραδιά που βραβεύομαι εξαφανίζομαι, ωστόσο θα εμφανιστώ ξανά.

«Υπάρχει ένα κοινό μυστικό μεταξύ των τριών αδελφών, ένα ταμπού, γι’ αυτό λέγεται κι έτσι η σειρά. Κάτι τους έχει συμβεί στο παρελθόν που τους στοιχειώνει. Τα μέτωπα όμως είναι πολλά. Έχει κι άλλες ιστορίες παράλληλες η σειρά», συμπλήρωσε.

«Είναι πολύ κόντρα ρόλος, γιατί αυτός ο άνθρωπος που υποδύομαι είναι ένας συντηρητικός οικογενειάρχης, έχει σχέση εξάρτησης με τη γυναίκα του. Εγώ από τη άλλη είμαι πολύ παιδί», ανέφερε ο Μέμος Μπεγνής.

Το ποιο είναι το δυσκολότερο ταμπού που έχει κληθεί να ξεπεράσει στη ζωή του, απάντησε:

«Έχουμε μεγαλώσει όλοι και πρέπει όταν γεννιέσαι, να πας σχολείο, να σπουδάζεις, να παντρεύεσαι, να κάνεις οικογένεια και παιδιά. Είναι ένα κοινωνικό μοντέλο που δεν μπορεί να είναι συμβατό με όλους τους ανθρώπους.

Εγώ ήμουν επαναστατικό παιδί. Δεν “μάσησα”, έκανα αυτά που ήθελα. Έκανα το όνειρό μου πραγματικότητα, κόντρα σε πολλούς ανθρώπους από το περιβάλλον μου», είπε αρχικά.

«Είμαι στο περιβάλλον που πάντα ήθελα να είμαι. Η οικογένεια του θέατρου και της τηλεόρασης θεωρώ ότι μου πάει. Βέβαια, είχα τη τύχη να συνεργαστώ και με πολύ αξιόλογους και ηθικούς ανθρώπους», είπε για το στοιχείο της επαναστατικότητας που διαθέτει.

Η σειρά «Ταμπού» είναι σενάριο της Βάνας Δημητρίου και σκηνοθεσία του Αντρέα Γεωργίου.

Πηγή: www.newsit.gr

Σχετικές αναρτήσεις

Κόρα Καρβούνη: «Θεωρώ παράλογα τα social media, μου δημιούργησαν ένα είδος θλίψης»

admin

Γιώργος Ρους: «Ήταν επιλογή μου να μην ξέρει έντονα ο κόσμος το πρόσωπό μου»

admin

Η Μαρία Κορινθίου επιβεβαίωσε τον χωρισμό της από τον Γιάννη Αϊβάζη: «Είναι μελετημένο να τον δω με άλλην»

admin