Αθλητικά Νέα

Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός έστειλε μήνυμα στους οπαδούς για το τουρνουά «Παύλος Γιαννκαόπουλος» στο Καλλιμάρμαρο: «Σεβασμό στην ιστορία του σταδίου»

Ο Παναθηναϊκός διοργανώνει σήμερα (21/09/24) το τουρνουά “Παύλος Γιαννακόπουλος” στο Καλλιμάρμαρο της Αθήνας και έστειλε μήνυμα προς τους οπαδούς του, για την παρουσία τους στο στάδιο των πρώτων Ολυμπιακών Αγώνων.

Για πρώτη φορά, το τουρνουά “Παύλος Γιαννακόπουλος” θα διεξαχθεί στο Καλλιμάρμαρο, μπροστά σε πάνω από 30.000 οπαδούς του “τριφυλλιού” και η “πράσινη” ΚΑΕ εξέδωσε επίσημη ανακοίνωση, που περιλαμβάνει και οδηγίες για όσους δώσουν το “παρών” στα δύο φιλικά παιχνίδια, Αναντολού Εφές – Μακάμπι Τελ Αβίβ και Παναθηναϊκός – Παρτιζάν.

Μήνυμα προς τους φιλάθλους μας για το 6ο Τουρνουά «Παύλος Γιαννακόπουλος»

Η μεγάλη στιγμή για το 6ο Τουρνουά «Παύλος Γιαννακόπουλος», που θα λάβει χώρα στο Παναθηναϊκό Στάδιο το Σάββατο 21 Σεπτεμβρίου, στη μνήμη του ιστορικού ηγέτη του Συλλόγου μας, έφτασε!

Οι φίλοι του Παναθηναϊκού AKTOR εξάντλησαν τα εισιτήρια μέσα σε μερικές ώρες, δείγμα της δίψας και της ανυπομονησίας που υπάρχει σε άπαντες προκειμένου να ξαναδούν από κοντά τους Πρωταθλητές Ελλάδος και Ευρώπης.

Η διεξαγωγή του 6ου Διεθνούς Τουρνουά «Παύλος Γιαννακόπουλος» στο Καλλιμάρμαρο, ένα μοναδικό αρχαιολογικό μνημείο, που είναι ζωντανό σύμβολο της αρχαίας και σύγχρονης κληρονομιάς του αθλητισμού, καθιστά τη φετινή διοργάνωση ακόμη πιο ιδιαίτερη.

Παράλληλα, όμως, καθίσταται σαφές πως άπαντες οφείλουμε να είμαστε ιδιαίτερα προσεκτικοί σε οτιδήποτε αφορά την παρουσία και τη συμπεριφορά μας σε αυτόν τον ιερό χώρο, τον οποίο μας παραχώρησαν η Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή, το Υπουργείο Πολιτισμού και το Κεντρικό Συμβούλιο Νεωτέρων Μνημείων και τους ευχαριστούμε ιδιαιτέρως γι’ αυτό.

Πρόκειται για ένα αρχαιολογικό μνημείο το οποίο θα πρέπει να παραδώσουμε όπως το παραλαμβάνουμε με απόλυτο σεβασμό στην ιστορία του σταδίου και στην ιστορία του Συλλόγου μας.

Για τη διευκόλυνση των χιλιάδων φιλάθλων της ομάδας που θα βρεθούν στο Παναθηναϊκό Στάδιο, η ΚΑΕ Παναθηναϊκός AKTOR ενημερώνει για τα εξής:

  • Οι Θύρες του Καλλιμάρμαρου θα ανοίξουν στις 17:00.
  • Στο στάδιο δεν υπάρχει αρίθμηση θέσεων, γι’ αυτό η έγκαιρη προσέλευσή σας θα σας εξασφαλίσει μια καλύτερη θέση στην αντίστοιχη ζώνη τιμής του εισιτηρίου σας, με την λογική του first come, first served.
  • Μεταξύ των δύο αναμετρήσεων θα πραγματοποιηθούν ενδιαφέρουσες δράσεις τις οποίες αξίζει να παρακολουθήσετε.
  • Απαγορεύεται ρητά η κατανάλωση φαγητού/ποτού/ροφημάτων καθ’ όλη τη διάρκεια της παραμονής των φιλάθλων στο Στάδιο. Επιτρέπεται μόνο η κατανάλωση νερού.
  • Οι φίλαθλοι δεν θα μπορούν να φέρουν μαζί τους στο γήπεδο σακίδια πλάτης, μεγάλες τσάντες και κράνη.
  • Απαγορεύεται ρητά το κάπνισμα εντός του Παναθηναϊκού Σταδίου.
  • Θα υπάρχει help desk έξω ακριβώς από το Παναθηναϊκό Στάδιο, για την καλύτερη εξυπηρέτηση των θεατών.
  • Για την αποφυγή συνωστισμού και οποιουδήποτε προβλήματος από τη μεγάλη εισροή φιλάθλων, παρακαλούνται άπαντες να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί προκειμένου να εισέλθουν από την είσοδο που αναγράφεται πάνω στο εισιτήριό τους.
  • Στηρίζουμε την ομάδα μόνο με τη φωνή μας. Προφανώς και σε καμία περίπτωση δεν χρησιμοποιούμε συσκευές laser και καπνογόνα.
  • Δεν αναρτούμε πανό ή άλλες επιγραφές πολιτικού, θρησκευτικού ή ιδεολογικού χαρακτήρα, με περιεχόμενο υβριστικό, ρατσιστικό ή σεξιστικό.

Υπενθυμίζεται ότι οι κάρτες διαρκείας της αγωνιστικής περιόδου 2024/2025 δεν ισχύουν για την συγκεκριμένη εκδήλωση.

Το 6ο Διεθνές Τουρνουά «Παύλος Γιαννακόπουλος» έχει ιστορικό χαρακτήρα από την στιγμή που διεξάγεται στο Παναθηναϊκό Στάδιο! Γίνε κι εσύ μέρος της ιστορίας, γίνε κι εσύ σύμμαχος προκειμένου να δημιουργήσουμε την πιο ιδιαίτερη και ξεχωριστή ατμόσφαιρα στην ιστορία του ευρωπαϊκού μπάσκετ.

Το πρόγραμμα του 6ου Τουρνουά «Παύλος Γιαννακόπουλος» (21/9)

  • 19.00: Anadolu Efes Istanbul- Maccabi Playtika Tel Aviv
  • 22.00: Partizan Mozzart Bet Belgrade – Panathinaikos AKTOR Athens

Πηγή: www.newsit.gr

Σχετικές αναρτήσεις

Εμμανουήλ Καραλής: «Θέλω να πηδήξω πάνω από 6,10 μέτρα»

admin

Βόλος – ΠΑΟΚ 1-4: Πέρασε από το Πανθεσσαλικό και κρατήθηκε στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα

admin

Ο Μιχάλης Κοσίδης πέτυχε ένα υπέροχο γκολ με την Πούστσα Νιεπολόμιτσε στην Πολωνία

admin