Αθλητικά Νέα

Αντονί Μαρσιάλ: Οι ευχές πρώην συμπαικτών του Γάλλου στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για την μεταγραφή του στην ΑΕΚ

Ο Αντονί Μαρσιάλ ανέβασε την πρώτη του φωτογραφία στο instagram με τη φανέλα της ΑΕΚ, κάτι που είχε αποτέλεσμα πρώην συμπαίκτες του Γάλλου στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ να εύχονται καλή επιτυχία στον Γάλλο.

Ο Αντονί Μαρσιάλ αποτελεί με κάθε επισημότητα παίκτη της ΑΕΚ, με την Ένωση να προσθέτει στο δυναμικό της ένα όνομα που είναι ευρέως γνωστό στον ποδοσφαιρικό κόσμο. 

Ο Γάλλος πρώην επιθετικός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ θα αγωνίζεται για την επόμενη 3ετια με τη φανέλα της Ένωσης, μια είδηση που έχει σχολιαστεί αρκετά τα τελευταία 24ωρα.

Ο Μαρσιάλ λίγο μετά την παρουσίαση του από την ΑΕΚ ανέβασε τις πρώτες του φωτογραφίες με τα «κιτρινόμαυρα» στο instagram, με αποτέλεσμα κάτω από την ανάρτηση να γίνει ένας κακός χάμος.

Πρώην συμπαίκτες του Γάλλου στην Γιουνάιτεντ, θέλησαν να ευχηθούν στον 28χρονο για το νέο βήμα που κάνει στην καριέρα του, με τους Μπρούνο Φερνάντες, Ντόνι Φαν Ντε Μπεϊκ, Χάρι Μαγκουάιρ και Οντιόν Ιγκάλο να είναι ορισμένοι από αυτούς που σχολιάσαν στον Μαρσιάλ.

O Αντονί Μαρσιάλ έμεινε ελεύθερος τον περασμένο Ιούνιο από την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, με την ΑΕΚ να «σπάει» τα ταμεία της, προκειμένου να κάνει δικό της τον Γάλλο επιθετικό, προσφέροντας του συμβόλαιο 3,5 εκατομμυρίων ευρώ το χρόνο.

Με αυτό τον τρόπο ο 28χρονος θα γίνει ο ακριβότερος ποδοσφαιριστής στην ιστορία του συλλόγου, με τον ίδιο να πρόκειται για μια τεράστια μεταγραφή.

 


Πηγή: www.newsit.gr

Σχετικές αναρτήσεις

Μποντιρόγκα: «Ο Παύλος Γιαννακόπουλος δημιούργησε μια οικογένεια για όλο το μπάσκετ»

admin

Ο Μαξ Φερστάπεν τιμωρήθηκε με κοινωνική εργασία επειδή έβρισε σε συνέντευξη Τύπου της Formula 1

admin

Θόδωρος Καρυπίδης πριν το Άρης – Ολυμπιακός: «Δώστε τα όλα για τη νίκη»

admin