Αθλητικά Νέα

Άρης – Ολυμπιακός: Χωρίς Ρέτσο και Μασούρα η αποστολή των «ερυθρόλευκων»

Ο Ολυμπιακός θα αγωνιστεί χωρίς τους Παναγιώτη Ρέτσο και Γιώργο Μασούρα απέναντι στον Άρη, για το παιχνίδι της 5ης αγωνιστικής της Super League στο «Kλεάνθης Βικελίδης».

Ο Ολυμπιακός φιλοξενείται από τον Άρη σε ένα πολύ κρίσιμο παιχνίδι, με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ να μην έχει στην αποστολή των Πειραιωτών τους Παναιγιώτη Ρέτσο και Γιώργο Μασούρα. 

Oι δυο ποδοσφαιριστές παρέμειναν για ένα ακόμη παιχνίδι εκτός αποστολής, με τον τεχνικό του Ολυμπιακού ωστόσο να μην αντιμετωπίζει άλλα προβλήματα.

Aπό την αποστολή του Ολυμπιακού επίσης απουσιάζουν και οι νεαροί Κωστούλας, Μουζακίτης, Μπάκουλας, Παπακανέλλος και Κουτσίδης.

Κάπως έτσι οι 21 παίκτες που θα ταξιδέψουν στην Θεσσαλονίκη για την αναμέτρηση είναι οι: Πασχαλάκης, Τζολάκης, Αναγνωστόπουλος, Ορτέγκα, Μπιανκόν, Πιρόλα, Κάρμο, Κοστίνια, Ροντινέι, Αποστολόπουλος, Ντόη, Στάμενιτς, Μαρτίνς, Βέλντε, Γκαρθία, Γουίλιαν, Τσικίνιο, Ολιβέιρα, Έσε, Ελ Κααμπί, Γιάρεμτσουκ.

Υπενθυμίζεται ότι ο Ρέτσος έχει χάσει όλους τους αγώνες του Ολυμπιακού στο πρωτάθλημα με τον ίδιο να κάνει αγώνα δρόμου, προκειμένου να προλάβει το παιχνίδι των Πειραιωτών απέναντι στην Λιόν την Πέμπτη (26/09/24) για το Europa League.

Από την πλευρά του ο Μασούρας τραυματίστηκε στον αγώνα της εθνικής Ελλάδας απέναντι στην Φινλανδία, με τον ίδιο να φιλοδοξεί να είναι έτοιμος για την πρεμιέρα του Ολυμπιακού στην Ευρώπη.

 

 


Πηγή: www.newsit.gr

Σχετικές αναρτήσεις

Αντονί Μαρσιάλ: Οι ευχές πρώην συμπαικτών του Γάλλου στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για την μεταγραφή του στην ΑΕΚ

admin

Παναθηναϊκός: Χωρίς Λεσόρ, Μπράουν και Καλαϊτζάκη με τη Μακάμπι Τελ Αβίβ

admin

Τσιτσιπάς – Κοκκινάκης 2-0: Νίκη για τον «Στεφ» και ισοφάριση της Team Europe στο Laver Cup

admin