Πολιτική

Οργή Στέργιου Καλπάκη κατά Έλενας Ακρίτα για την ανάρτηση με την πισίνα – «Αυτοί είναι οι υποστηρικτές του Κασσελάκη»

Μια νέα κόντρα στο εσωτερικό του ΣΥΡΙΖΑ φαίνεται να «ψήνεται» καθώς η ανάρτηση της Έλενας Ακρίτα αρχικά για μια δημοσκόπηση και στη συνέχεια το σχόλιό της για την εσωτερική πισίνα του σπιτιού της ενόχλησε σφόδρα και τον πρώην εκπρόσωπο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, Στέργιο Καλπάκη.

Ο Στέργιος Καλπάκης ξέσπασε εναντίον της Έλενας Ακρίτα με ανάρτησή του στα social media.

«Πολιτική μόνο για πλούσιους, διότι όσοι προέρχονται από τα λαϊκά στρώματα είναι πολύ πιθανό να γίνουν κλέφτες. Αυτό μας λέει ωμά, κυνικά και χωρίς καν τα προσχήματα, η κυρία Έλενα Ακρίτα. Πάλι καλά που δεν μας είπε να φοβόμαστε λιγότερο τον Μητσοτάκη από κάποιον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ» γράφει ο Στέργιος Καλπάκης.

Και καταλήγει: «Αλλά αυτοί είναι οι υποστηρικτές του κύριου Κασσελάκη, αυτή την αντίληψη θέλουν να εγκαθιδρύσουν στο κόμμα μας. Οι καλοί, τίμιοι, εργατικοί και επιτυχημένοι από τη μία. Οι κακοί, πονηροί, αργόσχολοι και αποτυχημένοι από την άλλη. Ό,τι έλεγε δηλαδή τόσα χρόνια το αντιΣΥΡΙΖΑ μέτωπο».

Όλη η ανάρτηση του Στέργιου Καλπάκη για την Έλενα Ακρίτα

«Πολιτική μόνο για πλούσιους, διότι όσοι προέρχονται από τα λαϊκά στρώματα είναι πολύ πιθανό να γίνουν κλέφτες. Αυτό μας λέει ωμά, κυνικά και χωρίς καν τα προσχήματα, η κυρία Έλενα Ακρίτα. Από πού να το πιάσεις και πού να το αφήσεις. Από την αριστοκρατική αντίληψη της συμμετοχής στην πολιτική; Από το ξέπλυμα στους γόνους των μεγάλων επιχειρηματικών και πολιτικών οικογενειών της Δεξιάς και όσα έχουν κάνει σε βάρος του δημόσιου χρήματος; Πάλι καλά που δεν μας είπε να φοβόμαστε λιγότερο τον Μητσοτάκη από κάποιον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ.

Αλλά αυτοί είναι οι υποστηρικτές του κύριου Κασσελάκη, αυτή την αντίληψη θέλουν να εγκαθιδρύσουν στο κόμμα μας. Οι καλοί, τίμιοι, εργατικοί και επιτυχημένοι από τη μία. Οι κακοί, πονηροί, αργόσχολοι και αποτυχημένοι από την άλλη.

Ό,τι έλεγε δηλαδή τόσα χρόνια το αντιΣΥΡΙΖΑ μέτωπο, διότι δεν το άντεχε που οι «γιοί της πλύστρας» – σύμφωνα με τον όρο της κυρίας Ακρίτα – τόλμησαν να αμφισβητήσουν τους νόμιμους ιδιοκτήτες της χώρας. Τι ντροπή!»

Υπενθυμίζεται ότι όλα ξεκίνησαν όταν η βουλευτής Επικρατείας του ΣΥΡΙΖΑ ανέβασε μια φωτογραφία για να σχολιάσει την δημοσκόπηση του Open σύμφωνα με την οποία ο ΣΥΡΙΖΑ είναι 5ο κόμμα.

Στη φωτογραφία φαίνεται η τηλεόραση, η οποία δείχνει σχετικό γράφημα της δημοσκόπησης του Open που δημοσιεύτηκε το βράδυ της Πέμπτης (19.09.24), ενώ στο φόντο διακρίνεται η εσωτερική πισίνα που διατηρεί στο σπίτι της η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Έλενα Ακρίτα.

«Προσφυγή στις κάλπες χτες. Να τελειώνουμε με αυτό το χάος και να προχωρήσουμε μπροστά», σημείωσε η Έλενα Ακρίτα σχολιάζοντας τα αποτελέσματα της έρευνας.

 

Όταν όμως είδε ότι τα σχόλια στην ανάρτηση δεν ήταν για την δημοσκόπηση αλλά για την εσωτερική πισίνα έγραψε: «Και για να τους προλάβω, ναι το σπίτι έχει πισίνα σχεδόν 40 χρόνια, από το 1985 που χτίστηκε. Αν είχα κάτι να κρύψω, δεν θα τη φωτογράφιζα. Τον χορτασμένο μην φοβάσαι, το γιο της πλύστρας να φοβάσαι. Που μπήκε στην πολιτική με τρύπιο σώβρακο και βρέθηκε με κολοσσιαία περιουσία».

Το πρωί της Παρασκευής (20/09/24) η Έλενα Ακρίτα προχώρησε σε μια διόρθωση ίσως και έμμεση απάντηση στον κ. Καλπάκη. 

Η ανάρτηση

 

Όπως αναφέρει: «Θα ήθελα να διορθώσω κάτι που έγραψα χτες. Η φράση «μη φοβασαι τον χορτασμένο, το γιο της πλύστρας να φοβάσαι» αποδίδεται εσφαλμενα στον Λένιν. Λάθος. Λάθος που έχουμε κάνει πολλοί, κι εγώ ανάμεσα τους παραπάνω από μια φορά. Ο Λένιν δεν θα μπορούσε να γράψει κάτι τέτοιο κι εγώ όφειλα να το έχω διασταυρώσει πριν το γράψω. Ειλικρινά λυπάμαι».

Πηγή: www.newsit.gr

Σχετικές αναρτήσεις

Έλενα Ακρίτα: Κλήθηκε για εξηγήσεις από τον Νίκο Παππά για το «γιο της πλύστρας» – Υπέβαλε παραίτηση και δεν έγινε δεκτή

admin

Debate για τις εκλογές του ΠΑΣΟΚ: Οι ερωτήσεις, οι ενότητες και οι χρόνοι της τηλεμαχίας της Τρίτης

admin

Μητσοτάκης για τη μείωση της φοροδιαφυγής ΦΠΑ λόγω POS: Βαθιές αλλαγές τελικά γίνονται

admin