Media

Κατερίνα Καινούργιου: «Δεν παντρεύτηκα ακόμα» είπε on air για τη σχέση της με τον Παναγιώτη Κουτσουμπή

Η Κατερίνα Καινούργιου αναφέρθηκε στον Παναγιώτη Κουτσουμπή με τον οποίο διατηρεί σχέση. Αφορμή ήταν το ατύχημα του youtuber Αλέξανδρου Κοψιάλη.

Μια αναφορά στον σύντροφό της, Παναγιώτη Κουτσουμπή έκανε το πρωί μέσα από την εκπομπή της η Κατερίνα Καινούργιου. Η παρουσιάστρια εδώ και λίγους μήνες έχει βρει τον έρωτα στο πλευρό του γοητευτικού επιχειρηματία και μέσα από τα social media, την έχουμε δει να ποζάρει στο πλευρό του με την ευτυχία της να είναι ολοφάνερη.

Σήμερα, με αφορμή το ατύχημα που είχε ο Αλέξανδρος Κοψιάλης με τη μηχανή του, η Κατερίνα Καινούργιου έκανε μια σύντομη αναφορά στον σύντροφό της.

«Εγώ φοβάμαι πάρα πολύ τις μηχανές. Σκεφτείτε τώρα, ο σύντροφός μου, ο Παναγιώτης, έχει μηχανή. Και μου λέει, “σου ‘χω πάρει και κράνος”. Δεν ανεβαίνω, δεν ξέρω γιατί» είπε η Κατερίνα Καινούργιου.

Τότε, ο Δημήτρης Σούρας που ήταν καλεσμένος στην εκπομπή τη ρώτησε σε ποιον Παναγιώτη αναφέρεται με εκείνη να του εξηγεί ότι πρόκειται για τον σύντροφό της.«Α, δε το ήξερα. Παναγιώτης λέγεται; Να ζήσετε» της είπε ο Δημήτρης Σούρας με την ίδια να απαντά, «Δεν παντρεύτηκα ακόμα».

Το μεσημέρι της Κυριακής 15 Σεπτεμβρίου του 2024 η παρουσιάστρια του Alpha και ο Παναγιώτης Κουτσουμπής απόλαυσαν το γεύμα τους σε γνωστό εστιατόριο μπροστά στην παραλία.

«Νομίζω ότι θα περνάμε πολύ ωραία τα πρωινά μας. Έχω πολύ καλή διάθεση, πέρασα ένα υπέροχο καλοκαίρι και ελπίζω το ίδιο και για εσάς», είπε στην πρεμιέρα της εκπομπής η Κατερίνα Καινούργιου και υποδέχθηκε έναν-έναν τους συνεργάτες της στο πλατό του Super Κατερίνα.

www.newsit.gr

Σχετικές αναρτήσεις

Survivor: Οι Αετοί ολοκληρώνουν τεράστια ανατροπή και «κλέβουν» τις πατάτες – Η αλλαγή που θα φέρει τα πάνω κάτω

admin

Λάκης Γαβαλάς για My Style Rocks: «Ο Στέλιος Κουδουνάρης νομίζεις ότι είναι σε σαράντα θανάτου»

admin

Αρχελάου 5 – επόμενο επεισόδιο: Η Κέλλυ καταστρώνει νέο σχέδιο για να κλείσει το μπαρ

admin