Lifestyle

Λάμπρος Λάζαρης: «Δεν υπάρχει λόγος να πάμε με τη Δανάη Παππά στα δικαστήρια»

«Με τη Δανάη Παππά τα έχουμε συμφωνήσει και τα έχουμε λύσει μεταξύ μας» ξεκαθαρίζει ο Λάμπρος Λάζαρης.

Σε όλα όσα έχουν βγει στη δημοσιότητα για τη «διαμάχη» με την πρώην αγαπημένη του, Δανάη Παππά θέλησε να πάρει θέση ο Λάμπρος Λάζαρης το πρωινό της Πέμπτης μέσα από τον αέρα της εκπομπής Buongiorno στο MEGA. 

«Απορώ πως βγαίνουν όλα αυτά στη δημοσιότητα γιατί δεν ισχύει κάτι τέτοιο. Όλα είναι καλά, δεν υπάρχει καμία δικαστική πόρτα μεταξύ εμού και της Δανάης. Ούτε καν. Όλα είναι καλά, τα έχουμε βρει μεταξύ μας. Τα ποσά που γράφονται είναι αναληθή. Δεν υπάρχει κάτι να πω πάνω σε αυτό, απλά ότι είναι fake news», δήλωσε αρχικά ο επιχειρηματίας.

«Δεν έχουμε σχέση μετά τον χωρισμό, αλλά δεν έχουμε τσακωθεί κιόλας. Φυσικά και είναι όλα καλά. Ο καθένας πήρε τον δρόμο του, αγαπημένοι όπως ήμασταν και στην αρχή».

«Ό,τι έχουμε, το έχουμε λύσει μεταξύ μας. Δεν υπάρχει λόγος να πάμε στα δικαστήρια. Τα έχουμε συμφωνήσει και τα έχουμε λύσει μεταξύ μας. Δεν ξέρω γιατί βγαίνουν αυτά στη δημοσιότητα, πουλάνε; Δεν είναι δουλειά μου και δεν σκοπεύω να ασχοληθώ» τόνισε ακόμα, με σαφήνεια, ο Λάμπρος Λάζαρης στις νέες του δηλώσεις.

Πηγή: www.newsit.gr

Σχετικές αναρτήσεις

Η Έλενα Παπαρίζου έκλεψε τις εντυπώσεις στο Καλλιμάρμαρο στην εκδήλωση «Αθήνα 20 χρόνια μετά»

admin

Μάριος Φραγκούλης: Προσπαθήσαμε να σώσουμε ένα γατάκι και τρακάραμε

admin

Γιώργος Σαμπάνης: Έσπασε αδένας στις φωνητικές μου χορδές όταν ξεχάστηκα και τραγούδησα τον Δεκαπενταύγουστο

admin