Αθλητικά Νέα

Νόβακ Τζόκοβιτς: Το ξέφρενο πάρτι σε club της Σόφιας με «άρωμα» από Τριαντάφυλλο

Όταν στη μία πλευρά του κορτ έχεις τον 24 φορές νικητή Grand slam και πρόσφατο «χρυσό» Ολυμπιονίκη- μοναδικός τίτλος που του έλειπε- Νόβακ Τζόκοβιτς και στην άλλη τον καλύτερο βούλγαρο τενίστα, Γκριγκόρ Ντιμιτρόφ, τότε το σκορ είναι κάτι αδιάφορο.

Οι 13.000 θεατές που κατέκλυσαν χθες (17.09.2024) το Arena Sofia στη Σόφια, εντυπωσιάσηκαν και με το παραπάνω από τον αγώνα – που διοργάνωσε το ίδρυμα «Γκριγκόρ Ντιμιτρόφ»- , ανάμεσα στον οικοδεσπότη και τον Νόβακ Τζόκοβιτς με τον τελευταίο να βιώνει την ήττα (96:4, 2:6, 10:6).

Οι φίλαθλοι για ώρα παραληρούσαν και φώναζαν ρυθμικά τα ονόματα των δυο τενιστών, καθώς τα ιδάλματά τους έβγαιναν στο γήπεδο.

Οι δυο κορυφαίοι αθλητές και καλοί φίλοι, προσέφεραν φυσικά ένα πολύ ελκυστικό θέαμα, με τους θεατές να απολαμβάνουν μοναδικές στιγμές.

Αυτό βέβαια που ακολούθησε είναι «όλα τα λεφτά: Μια «επική μάχη» στις πίστες, όπου στήθηκε ένα ολυμπιακών διαστάσεων γλέντι, σε γνωστό club της Σόφιας.

Το πάρτι του Τζόκοβιτς, άφησε εποχη με τους θαμώνες να μη πιστεύν στα μάτια (και στα αυτιά τους) όταν είδαν το είδωλό τους να πιάνει το μικρόφωνο και να τραγουδά το «Luda ​​po tebe» («Τρελός για σένα»), ένα από τα αγαπημένα του τραγούδια.

Το αποκορύφωμα της βαλκανικής βραδιάς, ήρθε υπό τους ήχους του δικού μας Τριαντάφυλλου, όταν δηλαδή από τα ηχεία του club ακούστηκε μία από τις επιτυχίες του.

Πηγή: www.newsit.gr

Σχετικές αναρτήσεις

Ο Αντονί Μαρσιάλ σε αγωνιστικό αυτοκίνητο με οδηγό τον Μάριο Ηλιόπουλο

admin

Ο Λαμίν Γιαμάλ πέτυχε στο Μονακό – Μπαρτσελόνα το πρώτο του γκολ στο Champions League

admin

Ο Μάικλ Τζόρνταν στο Μονακό – Μπαρτσελόνα

admin