Ευ Ζην

Ιαπωνία: Η Japan Airlines προσφέρει δωρεάν πτήσεις εσωτερικού για τους διεθνείς επισκέπτες

Θέλετε να εξερευνήσετε την Ιαπωνία εκτός του Τόκιο; Η Japan Airlines, ο διεθνής αερομεταφορέας της χώρας, προσφέρει δωρεάν πτήσεις εσωτερικού.
Η Japan Airlines λέει ότι η προώθηση έχει σχεδιαστεί για να προσφέρει μια «απρόσκοπτη ταξιδιωτική εμπειρία» σε όλο το αρχιπέλαγος.

Η ιαπωνική αεροπορική εταιρεί προσφέρει σε ορισμένους διεθνείς ταξιδιώτες δωρεάν πτήσεις εσωτερικού για να εξερευνήσουν περισσότερο τη χώρα.Το εσωτερικό δίκτυο της αεροπορικής εταιρείας περιλαμβάνει υπηρεσίες προς 64 αεροδρόμια σε 133 δρομολόγια. Ελπίζει ότι οι δωρεάν πτήσεις θα ενθαρρύνουν τους επιβάτες να εμβαθύνουν σε περιοχές της Ιαπωνίας που κανονικά δεν θα εξερευνούσαν.

Αυτό περιλαμβάνει εμπειρίες όπως η επίσκεψη στα 17 μνημεία παγκόσμιας κληρονομιάς της UNESCO του Κιότο ή η απόδραση από τη μεγάλη πόλη στα μαγικά τοπία του Χοκάιντο στα βόρεια της χώρας. Ή στην Καγκοσίμα, γνωστή ως πύλη προς τα νότια νησιά της Ιαπωνίας, θα μπορούσατε να ζήσετε μερικές από τις κορυφαίες υπαίθριες περιπέτειες της χώρας.

Η Japan Airlines λέει ότι η προώθηση έχει σχεδιαστεί για να προσφέρει μια «απρόσκοπτη ταξιδιωτική εμπειρία» σε όλο το αρχιπέλαγος.

Θα μπορούσε επίσης να βοηθήσει στη διευκόλυνση του υπερτουρισμού σε ορισμένους από τους πιο δημοφιλείς προορισμούς της χώρας – όπως το όρος Φούτζι, το οποίο χρειάστηκε να εισαγάγει τέλη εισόδου και καθημερινά όρια επισκεπτών για να μειώσει τον συνωστισμό.

Νωρίτερα φέτος, έρευνες από περισσότερους από 21 εκατομμύρια επιβάτες σε 100 χώρες που πετούν με περισσότερες από 350 αεροπορικές εταιρείες ανακήρυξαν την Japan Airlines ως μία από τις καλύτερες στον κόσμο.

Πώς να αποκτήσετε δωρεάν πτήσεις εσωτερικού με την Japan Airlines

Η προσφορά σημαίνει ότι μπορείτε να λάβετε δωρεάν πτήσεις εσωτερικού εάν κάνετε κράτηση για διεθνή πτήση στη χώρα με την αεροπορική εταιρεία. Για να πληροίτε τις προϋποθέσεις, πρέπει να κλείσετε τόσο μια διεθνή πτήση με την Japan Airlines όσο και μια αντίστοιχη πτήση εσωτερικού στην ίδια κράτηση.

Ισχύει τέλος ενδιάμεσης στάσης για επιβάτες από τις ΗΠΑ, τον Καναδά, το Μεξικό και την Κίνα, εάν σκοπεύουν να μείνουν στον πρώτο προορισμό τους για περισσότερες από 24 ώρες πριν ταξιδέψουν.

Προς το παρόν, η προσφορά είναι ανοιχτή μόνο σε ταξιδιώτες από τις ΗΠΑ, τον Καναδά, το Μεξικό και την Ταϊλάνδη. Θα ανοίξει για επισκέπτες από τη Σιγκαπούρη στις 18 Σεπτεμβρίου, την Αυστραλία και τη Νέα Ζηλανδία στις 19 Σεπτεμβρίου, το Βιετνάμ και τις Φιλιππίνες στις 25 Σεπτεμβρίου και την Ινδονησία, την Ινδία, την Κίνα και την Ταϊβάν στις 27 Σεπτεμβρίου. Η Japan Airlines όμως λέει επίσης ότι σχεδιάζει να επεκτείνει τη λίστα με τις επιλέξιμες χώρες αργότερα μέσα στον Σεπτέμβριο, συμπεριλαμβανομένης της Ευρώπης.

Η προσφορά έχει επίσης ένα γενναιόδωρο όριο αποσκευών. Εάν αγοράσετε εισιτήριο εσωτερικής πτήσης της Japan Airlines εκτός Ιαπωνίας, οι επιβάτες οικονομικής θέσης μπορούν να κάνουν check in έως και δύο αποσκευές βάρους έως 23 κιλών.

Δείτε επίσης

Πηγή: www.travelstyle.gr

Σχετικές αναρτήσεις

Η ιστορία της Γαλλίδας που έμαθε να πιλοτάρει ελικόπτερο για να βγάλει τον άντρα της από τη φυλακή | in.gr

admin

Αστράγαλοι: 5 ασκήσεις από την Μάντη Περσάκη για να τους ενδυναμώσεις

admin

Οι ομορφότερες λίμνες της Ιταλίας (εκτός από την Κόμο) που αξίζει να επισκεφτείτε

admin