Αθλητικά Νέα

Φλαμένγκο – Ολυμπιακός LIVE ο τελικός του Διηπειρωτικού Κυπέλλου U20

Οι Νέοι του Ολυμπιακού δίνουν στο Μαρακανά ένα ιστορικό παιχνίδι απέναντι στην Φλαμένγκο, στον τελικό του Διηπειρωτικού Κυπέλλου U20.

Η ομάδα Νέων του Ολυμπιακού αντιμετωπίζει την αντίστοιχη της Φλαμένγκο στον τελικό του Διηπειρωτικού Κυπέλλου U20 που διεξάγεται στο θρυλικό Μαρακανά του Ρίο ντε Τζανέιρο, στοχεύοντας σε μία ακόμη ιστορική επιτυχία.

Η ομάδα Νέων των «ερυθρόλευκων» που ανέβηκε στην κορυφή της Ευρώπης πριν λίγους μήνες, κατακτώντας το Youth League και έχει την ευκαιρία να καταφέρει κάτι εξίσου σπουδαίο.

Από την άλλη, η Φλαμένγκο είναι μία εξαιρετικά ταλαντούχα ομάδα, η οποία κατέκτησε το αντίστοιχο Copa Libertadores Νέων, με προπονητή τον παλαίμαχο διεθνή μπακ Φιλίπε Λουίς.

Παρακολουθήστε LIVE από το Newsit.gr την εξέλιξη της αναμέτρησης

Ο Ολυμπιακός του Σωτήρη Συλαϊδόπουλου έχει αρκετές απώλειες σε σχέση με την ομάδα που έφτασε στην κορυφή της Ευρώπης, καθώς θα απουσιάζουν οι Άντζελο Σίνα, Κωνσταντίνος Κωστούλας και Θανάσης Κουτσογούλας.

Διαιτητής της μεγάλης αναμέτρησης θα είναι ο Γέντερ Ερέρα με βοηθούς τους συμπατριώτες του Αλμπέρτο Πόντε και Μιγκντάλια Ροντρίγκες, ενώ στο VAR θα βρίσκεται ο Κάρλος Όμπρε από το Εκουαδόρ.

Πηγή: www.newsit.gr

Σχετικές αναρτήσεις

Λαμία – Πανσερραϊκός: Το απίθανο γκολ του Δεληγιαννίδη με άπιαστο μακρινό σουτ

admin

Ο Γιόβετιτς ανακοινώθηκε από την Ομόνοια

admin

ΚΑΕ Παναθηναϊκός: «Ήρθε επιτέλους η στιγμή να γίνει επαγγελματική η διαιτησία»

admin