Lifestyle

Η Ελένη Φουρέιρα κάνει διακοπές στην Κρήτη και «κατεβάζει» σφηνάκια με τον Παντελή Τουτουντζή

Στην Κρήτη βρίσκεται τα τελευταία 24ωρα η Ελένη Φουρέιρα που απολαμβάνει τις τελευταίες μέρες του Αυγούστου κολυμπώντας στις παραλίες του νησιού και πίνοντας ρακές με τον φίλο της, Παντελή Τουτουντζή.

Τα «πάνω – κάτω» έφερε η γνωστή τραγουδίστρια στο νησί της Κρήτης, η οποία φαίνεται να διασκεδάζει με την ψυχή της σε ρυθμούς κρητικής λίρας. Η Ελένη Φουρέιρα ανέβασε βίντεο στο Instagram στα οποία φαίνεται η ίδια να πίνει σφηνάκια με τον Παντελή Τουτουντζή αλλά και τον κουμπάρο της Πέτρο Τσαπαρδώνη, ο οποίος βάφτισε τον γιο της, Ερμή, να χορεύει σε παραδοσιακά τραγούδια.

Η κορυφαία καλλιτέχνης γεμίζει τις μπαταρίες της για να επιστρέψει από Σεπτέμβρη «με φόρα» στις νέες επαγγελματικές της υποχρεώσεις.

«Να ζήσει η Κρήτη!» φώναξε η Ελένη Φουρέιρα σε ένα από τα βίντεο

Η δημοφιλής τραγουδίστρια κατάφερε να συνδυάσει και τις επαγγελματικές υποχρεώσεις της με τις διακοπές καθώς στις 26 αλλά και στις 28 Αυγούστου έχει συναυλίες στα Χανιά και στο Ηράκλειο αντίστοιχα.

Πηγή: www.newsit.gr

Σχετικές αναρτήσεις

Μάκης Δελαπόρτας: Ο Παπαμιχαήλ ήθελε στις ταινίες να μπει το όνομά του δίπλα από της Βουγιουκλάκη

admin

Άντζελα Γκερέκου για την κόρη της: Βλέπω στη Μαρία τον Τόλη, του μοιάζει και εξωτερικά και στον χαρακτήρα

admin

Ναταλία Δραγούμη για το σεξιστικό σχόλιο που της έκαναν: «Είναι 8 το πρωί και έχω λάβει 10 φωτογραφίες με γυμνούς άνδρες»

admin