Lifestyle

Πέτρος Φιλιππίδης: Η νέα ανάρτησή του στο Instagram μετά την κατηγορία για βιασμό

Μία νέα ανάρτηση στο Instagram έκανε ο Πέτρο Φιλιππίδης, ο οποίος σιγά – σιγά μετά την κατηγορία βιασμού, έχει επιστρέψει στα social media όπου συνήθως ανεβάζει τραγούδια από τις θεατρικές του παραστάσεις.

Χτες Δευτέρα (19.08.2024) ο Πέτρος Φιλιππίδης ανέβασε σε story την αφίσα της θεατρικής παράστασης «Την Πέμπτη κύριε Γκρην». Ο άλλοτε γνωστός ηθοποιός δημιούργησε νέο λογαριασμό στο Instagram ο οποίος είναι ιδιωτικός, αφού έχει επιλέξει να κρατά τη σιωπή του απέναντι στα media μετά την δικαστική περιπέτεια και την κατηγορία βιασμού εις βάρος του.

Διαρκώς δίπλα στον ηθοποιό βρίσκεται την οικογένειά του, η οποία τον στηρίζει σε κάθε του βήμα.

Εκτός από την αφίσα της παράστασης στην οποία στην οποία πρωταγωνιστούσε με τον Δημήτρη Γκοτσόπουλο την περίοδο 2020 με 2021, ο ίδιος μοιράστηκε και το link το οποίο παραπέμπει στο Youtube το τραγούδι του θεατρικού έργου, το οποίο είναι διαθέσιμο εδώ.

«Θα τα πούμε όλα όταν τελειώσει η υπόθεση αυτή. Θα τα πούμε όλα. Ευχαριστώ πάρα πολύ», ήταν η δήλωση του Πέτρου Φιλιππίδη στους δημοσιογράφος τον περασμένο Ιούνιο αποχωρώντας από τις δικαστικές αίθουσες.

Πηγή: www.newsit.gr

Σχετικές αναρτήσεις

Πόπη Μαλλιωτάκη: Είναι τιμή μου να με αποκαλούν Κιμ Καρντάσιαν της Ελλάδας

admin

Λύγισε η Λένα Μαντά για την απώλεια του συζύγου της: «Μου λείπει το χέρι που με κρατούσε»

admin

Αθηνά Οικονομάκου: Το δημόσιο «ευχαριστώ» από τον Μπρούνο Τσερέλα

admin