Κόσμος

Τουρκία: Πυροβόλησε και σκότωσε την εν διαστάσει σύζυγό του στη μέση του δρόμου – Τον ικέτευε να μη το κάνει

Ανατριχίλα και αποτροπιασμό προκαλεί η γυναικοκτονία μιας 35χρονης από τον εν διαστάσει σύζυγό της, στην Κωνσταντινούπολη στην Τουρκία.

Όπως γράφει η hurriyet για την φρικτή γυναικοκτονία, ο 40χρονος Harun Gül πυροβόλησε την Serpil Gül, με την οποία βρισκόταν σε διαδικασία διαζυγίου, στη μέση του δρόμου μπροστά στα μάτια όλων στην περιοχή Arnavutkoy στην Τουρκία.

Όπως γράφει η τουρκική ιστοσελίδα, το αιματηρό περιστατικό συνέβη το μεσημέρι του Σαββάτου (10.08.2024) όταν η 35χρονη

φέρεται να πήγε στο σπίτι του 40χρονου για να δει τα παιδιά της.

Όταν εκείνος ττης απαγόρευσε να δει τα παιδιά τους, τότε ξέσπασε καβγάς μεταξύ τους. Όταν η λογομαχία άρχισε να βγαίνει εκτός ελέγχου, ο 40χρονος άρχισε να την κυνηγά και όταν η άτυχη γυναίκα έχασε την ισσοροπία της και έπεσε, τότε ο εκείνος την πυροβόλησε στο κεφάλι.

Όταν οι ομάδες της αστυνομίας έφτασαν στο σημείο μετά από ειδοποίηση, είδαν τον Harun Gül να περιμένει τη σύζυγό του Serpil Gül.

Ο δράστης, μετά την πράξη του, παρέμεινε πάνω από τη σορό της. Ο άντρας, όπως σημειώνει το τουρκικό μέσο, προπάθησε να αυτοκτονήσεο στρέφοντας το όπλο στο κεφάλι του.

Τελικά συνελήφθη από την αστυνομία

Κάτοικος της περιοχής, ανέφερε πως πολίτες επιχείρησαν να λιντσάρουν τον δράστη ενώ κρατούνταν και ότι η αστυνομία απέτρεψε το εξαγριωμένο πλήθος. «Η γυναίκα ικέτευε τον σύζυγό της: “Τι θα συμβεί στα παιδιά; Μην το κάνεις, μην το κάνεις’. Εκείνος την έσπρωξε πίσω και την πήγε στην αρχή του δρόμου. Εκεί έριξε έναν πυροβολισμό στον αέρα και 3 πυροβολισμούς στη γυναίκα. Τα παιδιά φώναζαν “μπαμπά, μπαμπά”, δεν φώναζαν “μαμά”», σημείωσε αυτόπτης μάρτυρας.    

 


Πηγή: www.newsit.gr

Σχετικές αναρτήσεις

Ερυθρά Θάλασσα: Βίντεο ντοκουμέντο από το χτύπημα των Χούθι σε ελληνόκτητο πλοίο

admin

Γερμανία: Τουλάχιστον 3 νεκροί και 9 τραυματίες από την επίθεση με μαχαίρι στο φεστιβάλ του Σόλινγκεν

admin

Οι ΗΠΑ στέλνουν νέα στρατιωτική βοήθεια στην Ουκρανία, το τηλεφώνημα Μπάιντεν σε Ζελένσκι

admin