Ευ Ζην

Σπλιτ: 3 όμορφα καταλύματα με βαθμολογία πάνω από 9,5 και τιμή κάτω από 78€

Το Σπλιτ, η δεύτερη μεγαλύτερη πόλη της Κροατίας, αποτελεί ιδανικό καλοκαιρινό προορισμό για κάθε ταξιδιώτη που αναζητά συνδυασμό πολιτισμού, φυσικής ομορφιάς και χαλάρωσης. Βρέχεται από την Αδριατική θάλασσα και διαθέτει υπέροχες παραλίες με διαυγή και δροσερά νερά ό,τι πρέπει δηλαδή για κολύμπι, ηλιοθεραπεία και θαλάσσια σπορ. Η πόλη είναι διάσημη για το ιστορικό της κέντρο, όπου δεσπόζει το Παλάτι του Διοκλητιανού, ένα από τα πιο εντυπωσιακά και καλύτερα διατηρημένα μνημεία της ρωμαϊκής εποχής και μνημείο παγκόσμιας κληρονομιάς της UNESCO. Το Σπλιτ είναι, επίσης, μια ζωντανή πόλη με πολλά καφέ, εστιατόρια, μπαρ και κλαμπ που προσφέρουν γαστρονομικές απολαύσεις και διασκέδαση μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες. Οι τοπικές αγορές, τα φεστιβάλ και οι πολιτιστικές εκδηλώσεις που διοργανώνονται κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού προσθέτουν μια επιπλέον νότα ζωντάνιας.

Αναζητήσαμε, λοιπόν, μέσω της Booking όμορφα και άνετα καταλύματα στο Σπλιτ, τα οποία έχουν εξαιρετικές αξιολογήσεις και είναι σε καλές τιμές.

Σημ. Η αναζήτηση των καταλυμάτων έγινε για τις ημερομηνίες 09/09 με 13/09 για δύο επισκέπτες.
*Οι πληροφορίες, οι φωτογραφίες και οι βαθμολογίες είναι από τη Booking.

Cloud9

109C Vukovarska ulica, Σπλιτ | Βαθμολογία 9,8 | Τιμή 78€ για διαμέρισμα ενός υπνοδωματίου

Το Cloud9 βρίσκεται πολύ κοντά στις παραλίες Trstenik, Žnjan και Stobreč Jug. Διαθέτει όμορφο κήπο με θέα και προσφέρει στους επισκέπτες του δωρεάν Wi-Fi και πάρκινγκ. Το διαμέρισμα 24 τ.μ. έχει ένα υπνοδωμάτιο, κουζινάκι με φούρνο, βραστήρα, ψυγείο και πλυντήριο πιάτων, καθώς και ιδιωτικό μπάνιο με ντουζιέρα, πιστολάκι μαλλιών, πλυντήριο ρούχων και δωρεάν προϊόντα μπάνιου. Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ.

Ivona

Ulica Grge Novaka 61, Σπλιτ | Βαθμολογία 9,5 | Τιμή 85€ για διαμέρισμα με διπλό κρεβάτι

Το Ivona διαθέτει όμορφο κήπο και προσφέρει στους επισκέπτες του δωρεάν ασύρματη σύνδεση στο διαδίκτυο και δωρεάν χώρο στάθμευσης. Το κλιματιζόμενο διαμέρισμα 40 τ.μ. αποτελείται από ένα υπνοδωμάτιο, καθιστικό με τηλεόραση, κουζινάκι με φούρνο, εστίες μαγειρέματος, βραστήρα και ψυγείο, καθώς και ιδιωτικό μπάνιο με ντουζιέρα και πιστολάκι μαλλιών. Επιπλέον, το διαμέρισμα έχει ιδιωτική είσοδο. Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ.

Spalato Room & Apartments

10 Krbavska ulica, Σπλιτ | Βαθμολογία 9,6 | Τιμή 68,5€ για deluxe δίκλινο δωμάτιο

Το Spalato Room & Apartments διαθέτει κλιματιζόμενα δωμάτια με θέα και δωρεάν ιδιωτικό χώρο στάθμευσης. Το deluxe δίκλινο δωμάτιο έχει ντουλάπα, τηλεόραση, απλώστρα, σίδερο ρούχων και ιδιωτικό μπάνιο με ντουζιέρα, πιστολάκι μαλλιών και δωρεάν προϊόντα μπάνιου. Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ.

Δείτε επίσης:

Πηγή: www.travelstyle.gr

Σχετικές αναρτήσεις

4 ασκήσεις με ένα λάστιχο από την Μάντη Περσάκη

admin

Πελοπόννησος: Ταξίδι σε 10 από τα ομορφότερα χωριά της

admin

Φωτιά σε κινητήρα αεροσκάφους της Ryanair

admin