Ευ Ζην

Νέος super διαγωνισμός: 7 ημέρες στην εξωτική Ζανζιβάρη για δυο άτομα σε σουίτα, ημιδιατροφή & αεροπορικά!

Νέος σούπερ διαγωνισμός από τον Τάσο Δούση! Πάρτε μέρος και διεκδικήστε ένα ονειρεμένο ταξίδι, μια once in a lifetime εμπειρία στην εξωτική Ζανζιβάρη! Κερδίστε ένα ταξίδι για δύο άτομα σε σουίτα πάνω στη θάλασσα στο εκπληκτικό F-ZEEN boutique hotel με ημιδιατροφή και τα αεροπορικά εισιτήρια!

Giveaway❤️Ζανζιβάρη 7 ημέρες 6 νύχτες 2 άτομα στο υπέροχο @fzeenboutiquehotelzanzibar ημιδιατροφή και δωρεάν τα αεροπορικά με @turkishairlines

Αν θέλετε να λάβετε μέρος στον διαγωνισμό επισκεφτείτε το προφίλ του Τάσου Δούση στο Instagram, και να ακολουθήσετε τα βήματα όπως αναφέρονται στο story του διαγωνισμού αλλά και ποστ τα οποία βλέπετε και εδώ:

View this post on Instagram

A post shared by Tasos Dousis (@tasosdousis)

Τα βήματα για να λάβετε και εσείς μέρος είναι πάρα πολύ απλά:

🙏Τα βήματα
❤️Follow @tasosdousis
❤️Follow @athensmagazine.gr
❤️Follow @tasosdousis1 προσοχή στο tik tok
❤️like στο ποστ
❤️tag δυο φίλους σας στα σχόλια

❤️Ο νικητής θα κερδίσει διαμονή σε σουίτα στο εξαιρετικό @fzeenboutiquehotelzanzibar που είναι πάνω στην θάλασσα. Θα έχει ημιδιατροφή και θα μπορεί να πάρει μαζί του οποία άτομο θέλει. Το συγκεκριμένο ξενοδοχείο έχει βαθμολογία 9,2 στο booking είναι Έλληνας ο ιδιοκτήτης και είναι από τα κορυφαία ξενοδοχεία στην Ζανζιβάρη
❤️Τα δυο άτομα θα ταξιδέψουν αεροπορικώς δωρεάν με την @turkishairlines που ταξιδεύει στην Ζανζιβάρη μέσω Κωνσταντινούπολης.
❤️Το δώρο θα δoθεί κατόπιν διαθεσιμότητας και εξαιρούνται γιορτές Χριστούγεννων και Πάσχα
❤️Ο νικητής θα προκύψει από τα σχόλια 15 Αυγούστου με κληρώσει που θα γίνει από την εφαρμογή Rafi και την ίδια μέρα θα δημοσιοποιηθεί στα στόρι
(Προσοχή ΠΟΤΕ δεν δίνουμε στοιχεία μέιλ πιστωτικές κάρτες κλπ στα social media στους διαγωνισμούς μας ❤️

❤️ΚΑΝΕΝΑΣ δεν κερδίζει με επιλογή η δίνοντας χρήματα! ΠΟΤΕ δεν ζητάμε από κανέναν σας ΤΙΠΟΤΑ παρά μόνο την συμμετοχή σας.

❤️Ακολουθήστε μόνο τους επισήμους λογαριασμούς μας @tasosdousis@eikonesbytasosdousis@worldvibesbyeleanna@travelstylegr@athensmagazine.gr#eikonesbytasosdousis

Λίγα λόγια για F-ZEEN

❤️ Συνδυάζοντας τις αρχές της καλής ζωής, του εὖ ζῆν (f-zeen) στα αρχαία ελληνικά, και την ομορφιά της αφρικανικής φύσης, το F-Zeen Boutique Hotel Zanzibar προσφέρει έναν τροπικό παράδεισο κρυμμένο στο χωριό Uroa . Σε μια παρθένα παραλία 250 μέτρων με λευκή άμμο, οι παραθαλάσσιες εγκαταστάσεις προσφέρουν μια αυθεντική απόδραση στο νησί με εγκαταστάσεις φιλικές προς τα παιδιά και σύγχρονες ανέσεις. Απολαύστε κομψά σχεδιασμένα δωμάτια και σουίτες, απολαυστικό φαγητό και καθηλωτικές δραστηριότητες αναψυχής που αποτυπώνουν την ομορφιά και τον πολιτισμό της Ζανζιβάρης για μια μοναδική απόδραση στο νησί. Η αφοσιωμένη ομάδα του F-ZEEN δεσμεύεται να δημιουργήσει εξατομικευμένες εμπειρίες για εσάς και τους αγαπημένους σας στον παραθαλάσσιο αυτό παράδεισο!

Αποδράστε από τα συνηθισμένα με μια αναζωογονητική εμπειρία όπως καμία άλλη!

❤️Το instagram δεν φέρει καμία ευθύνη για των διαγωνισμό

Ο Τάσος Δούσης και οι ΕΙΚΟΝΕΣ έχουν επισκεφτεί τη Ζανζιβάρη και μας έχουν συστήσει το ονειρικό αυτό μέρος! Αν θέλετε να έχετε και εσείς αυτή τη μοναδική ταξιδιωτική εμπειρία πάρτε μέρος στον διαγωνισμό!

Δείτε επίσης


Πηγή: www.travelstyle.gr

Σχετικές αναρτήσεις

Οι ΕΙΚΟΝΕΣ ξεκινούν! Μη χάσετε το πρώτο νέο επεισόδιο της σεζόν

admin

Η Air France θα εξυπηρετεί 169 προορισμούς σε 73 χώρες

admin

Συνταγές για γεμιστές, χρωματιστές πιπεριές

admin