Ευ Ζην

Μπολόνια: Διαμονή σε κομψά καταλύματα με βαθμολογία πάνω από 9,5 και τιμή κάτω από 85€

Η γραφική και γεμάτη ζωή Μπολόνια είναι η πρωτεύουσα της επαρχίας Εμίλια Ρομάνα και μία από τις πιο πολυπληθείς πόλεις της Ιταλίας. Υπάρχουν άπειρα πράγματα να κάνετε στην «κόκκινη πόλη», από το να γνωρίσετε την πλούσια ιστορία της, να θαυμάσετε τα έργα τέχνης της, να δείτε την εντυπωσιακή αρχιτεκτονική της μέχρι να χαλαρώσετε στα πανέμορφα τοπία της και να απολαύσετε, φυσικά, την εξαιρετική της γαστρονομία —όπως η αυθεντική πάστα μπολονέζ.

Αναζητήσαμε, στη Booking κομψά και άνετα καταλύματα στην Μπολόνια, τα οποία είναι σε καλές τιμές και παράλληλα έχουν εξαιρετικές αξιολογήσεις από τους επισκέπτες τους.

Σημ. Η αναζήτηση των καταλυμάτων έγινε για τις ημερομηνίες 02/09 με 06/09 για δίκλινο δωμάτιο με ένα διπλό ή δύο μονά κρεβάτια.
*Οι πληροφορίες, οι φωτογραφίες και οι βαθμολογίες είναι από τη Booking.

La Corte del Macero

Via Emilia Est 308/B, Cavazzona | Βαθμολογία 9,6 | Τιμή 85€ με πρωινό

Το La Corte del Macero βρίσκεται βορειοδυτικά της Μπολόνια επί της οδού Emilia Est και διαθέτει όμορφο κήπο. Είναι επιπλωμένο σε ρουστίκ στιλ και οι τοίχοι του είναι καλυμμένοι με πίνακες ζωγραφικής. Όλα τα δωμάτια έχουν κλιματιστικό και ιδιωτικό μπάνιο με ντουζιέρα και πιστολάκι μαλλιών. Καθημερινά στην αίθουσα πρωινού θα βρίσκετε γλυκά και αλμυρά εδέσματα. Επιπλέον, το κατάλυμα προσφέρει στους επισκέπτες του δωρεάν ιδιωτικό χώρο στάθμευσης και δωρεάν ασύρματη σύνδεση στο ίντερνετ. Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ.

Casale la Decima

Via Cantapoiana 5/b, Budrio | Βαθμολογία 9,5 | Τιμή 85€ με πρωινό

Κατάλυμα στη Μπολόνια
Πηγή φωτογραφίας: Booking

Το ξενοδοχείο τριών αστέρων B&B Casale la Decima έχει έναν όμορφο καταπράσινο κήπο ιδανικό για πικνίκ και ιδιωτικό πάρκινγκ. Επιπλέον, προσφέρει δωρεάν Wi-Fi σε όλους τους χώρους του. Όλα τα δωμάτια του ξενοδοχείου διαθέτουν κλιματιστικό, τηλεόραση και ιδιωτικό μπάνιο με πιστολάκι μαλλιών και δωρεάν προϊόντα περιποίησης. Καθημερινά σερβίρεται μπουφές πρωινού στην αίθουσα πρωινού ή στον κήπο —όταν ο καιρός το επιτρέπει. Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ.

Δείτε επίσης:

Πηγή: www.travelstyle.gr

Σχετικές αναρτήσεις

Πόσο κοστίζει η διαμονή σε δημοφιλείς ελληνικούς προορισμούς το τριήμερο της 28η Οκτωβρίου

admin

Kiki de Montparnasse: Η γυναίκα που κατέκτησε το μποέμ Παρίσι | in.gr

admin

Εσείς γνωρίζετε ποιες είναι οι Πολιτείες των ΗΠΑ;

admin