Ευ Ζην

Σκιάθος: Μια υψηλού επιπέδου γαστρονομική εμπειρία που απογειώνει τις αισθήσεις

Η κοσμοπολίτισσα των Σποράδων αποτελεί έναν προορισμό για όλα τα γούστα, συνδυάζοντας την παρθένα φυσική ομορφιά με όλες τις απολαύσεις που απογειώνουν τις καλοκαιρινές μας διακοπές.

Ένα από τα πιο εντυπωσιακά σημεία στον παραλιακό δρόμο είναι το Παλιό Λιμάνι. Τα αρχοντικά σπίτια και το απέραντο γαλάζιο του Αιγαίου συνθέτουν ένα υπέροχο σκηνικό για να απολαύσετε τη βόλτα σας, ειδικά την ώρα που σουρουπώνει.

Εκεί βρίσκεται και το εστιατόριο Fonissa, το οποίο αποτελεί μια must στάση στο νησί της Σκιάθου. Η εξαιρετική του τοποθεσία, ακριβώς πάνω στη θάλασσα και με μαγευτική θέα, καθώς και οι εξαιρετικές γεύσεις που μας προσφέρει, καθιστούν τη Fonissa μια από τις κορυφαίες επιλογές για απόλαυση.

Fonissa: Υψηλού επιπέδου γαστρονομία σε έναν ατμοσφαιρικό χώρο

Το εστιατόριο δεν περνά απαρατήρητο, με την κομψή διακόσμηση και αισθητική του να δημιουργούν έναν προσεγμένο, ατμοσφαιρικό χώρο που εντυπωσιάζει κάθε επισκέπτη. Φυσικά, πρωταγωνιστής στην εμπειρία μας στη Fonissa είναι οι υπέροχες γεύσεις και τα δημιουργικά πιάτα με έμφαση στη νοστιμιά και την ποιότητα.

Εδώ, θα απολαύσετε ελληνικές και μεσογειακές γεύσεις σε ευφάνταστες συνταγές. Κάθε πιάτο είναι προσεκτικά φτιαγμένο με προσοχή στη λεπτομέρεια και ολόφρεσκα συστατικά που προμηθεύονται καθημερινά από ντόπιους ψαράδες και αγρότες για να έχετε την πιο αυθεντική γαστρονομική εμπειρία. Ένα πάντρεμα παραδοσιακών γεύσεων και αρωμάτων με σύγχρονες πινελιές.

Δοκιμάστε το πεντανόστιμο ταρτάρ σολωμού, το εντυπωσιακό burger καραβίδας, γαρίδες σαγανάκι και το highlight του μενού, την εκπληκτική παέγια που κερδίζει και τους πιο απαιτητικούς! Φυσικά, το γεύμα σας θα συνοδεύσει μια προσεκτικά επιλεγμένη λίστα κρασιών.

Δείτε την απολαυστική επίσκεψη του Τάσου Δούση με τις ΕΙΚΟΝΕΣ στο εστιατόριο

Info


Πηγή: www.travelstyle.gr

Σχετικές αναρτήσεις

Εξαιρετικό τοπικό φαγητό και εκπληκτική θέα: «Ανταλλάξτε» τις υπερπλήρεις πόλεις της Ιταλίας με τα πιο όμορφα χωριά της

admin

Τι συνέβη στο μυστικό καταφύγιο κάτω από τον Πύργο του Άιφελ; | in.gr

admin

Εμμηνόπαυση: Δεν έχετε ενέργεια; Ιδού τι μπορείτε να κάνετε | in.gr

admin