Ευ Ζην

Katerina Sailing: Μια πολυτελής, αυθεντική εμπειρία ιστιοπλοΐας στη Σκιάθο

Ένας μοναδικός τρόπος για να ανακαλύψετε και τα πιο ανεξερεύνητα σημεία της Σκιάθου είναι η βόλτα με ιστιοπλοϊκό. Το παραδοσιακό ξύλινο γιοτ «Κατερίνα», σας υπόσχεται ένα υπέροχο θαλάσσιο ταξίδι, σε μερικές από τις πιο εντυπωσιακές παραλίες του νησιού, αλλά και των κοντινών Σποράδων.

Η ιστορία του σκάφους ξεκινά το 1958, όταν κατασκευάστηκε από τον περίφημο ναυπηγό Γιώργο Ψαρρό, ίσως τον κορυφαίο ναυπηγό ξύλινων παραδοσιακών σκαφών στην Ελλάδα τον περασμένο αιώνα. Είναι φτιαγμένο από σαμιώτικο πεύκο και φτάνει τα 19 μέτρα.

kATERINA SAILING Σκιάθος ιστιοπλοΐα

Έτοιμοι για μια αξέχαστη εμπειρία ιστιοπλοΐας στη Σκιάθο;

Με το Katerina Traditional Sailing μπορείτε να απολαύστε daily trips τόσο στη Σκιάθο όσο και στα κοντινά νησιά και να ανακαλύψετε μαγευτικές παραλίες και τοπία. Η έμπειρη ομάδα του σκάφους θα σας ξεναγήσει στα όμορφα Λαλάρια, στην Τσουγκριά, στον Άι Γιάννη της Σκοπέλου, την υπέροχη Αλόννησο και σε πολλές ακόμη τοποθεσίες της επιλογής σας που θα απογειώσουν την εμπειρία σας στο νησί.

kATERINA SAILING Σκιάθος

Όλα αυτά, συνοδεύονται από πολυτελείς υπηρεσίες. Στο σκάφος υπάρχει έμπειρος σεφ, ο οποίος θα σας προσφέρει μια μοναδική γαστρονομική εμπειρία, τα πιάτα του οποίου θα συνοδεύσετε με μια από τις εκλεκτές ετικέτες του ψυγείου κρασιών. Φυσικά, εκτός από το ιδιωτικό σας ταξίδι, μπορείτε επίσης να απολαύσετε μια private εμπειρία island hopping ανάλογα με τις προσωπικές σας προτιμήσεις καθώς και να οργανώσετε special events, τη σημαντική ημέρα του γάμου σας ή το πάρτυ γενεθλίων σας, όπως ακριβώς τα φαντάζεστε!

kATERINA SAILING Σκιάθος εμπειρία

Οι στιγμές σας στο σκάφος θα είναι μοναδικές χάρη στις υψηλού επιπέδου ανέσεις που προσφέρονται, ενώ την ώρα του ηλιοβασιλέματος η εμπειρία απογειώνεται! Για τους λάτρεις των θαλάσσιων σπορ και της περιπέτειας, στο σκάφος διατίθεται SUP & Snorkelling εξοπλισμός για ατέλειωτη διασκέδαση!

Δείτε την εντυπωσιακή εμπειρία του Τάσου Δούση με τις ΕΙΚΟΝΕΣ στο «Κατερίνα»

Info

Πηγή: www.travelstyle.gr

Σχετικές αναρτήσεις

Giresun, Τουρκία: Η πρωτεύουσα του κόσμου ενός από τους πιο δημοφιλείς και νόστιμους ξηρούς καρπούς

admin

Ευρώπη: Τα νέα μνημεία Παγκόσμιας Κληρονομιάς της UNESCO

admin

Διατροφή: Τρεις τροφές που «τονώνουν» τον εγκέφαλο | in.gr

admin