Ευ Ζην

Porto Paradiso: Μια κορυφαία εμπειρία με άρωμα καλοκαιριού στη Σκιάθο

Το Porto Paradiso Beach Bar Restaurant είναι ένας ιδανικός προορισμός στο νησί της Σκιάθου για να απολαύσετε τη δροσιά της θάλασσας από το πρωί έως το βράδυ. Σε μια υπέροχη τοποθεσία, στην παραλία Βρωμόλιμνος, απολαμβάνει τα κρυστάλλινα νερά, την ψιλή άμμο και το παρθένο φυσικό τοπίο που το αγκαλιάζει.

Μια μοναδική γαστρονομική εμπειρία εκεί που σκάει το κύμα

Στο Porto Paradiso η εμπειρία μας συνδυάζει δροσιστικές επιλογές εκεί που σκάει το κύμα και εντυπωσιακές γεύσεις με άρωμα Ελλάδας σε έναν ατμοσφαιρικό χώρο, με άκρως καλοκαιρινή διάθεση. Από το πρωί μπορείτε να απολαύσετε κολύμπι στα καταγάλανα νερά της παραλία και μετά να επισκεφθείτε το εστιατόριο για να μια μοναδική γευστική εμπειρία. Στο μενού θα βρείτε μια μεγάλη ποικιλία από μεσογειακά και ελληνικά πιάτα, με έμφαση στην φρέσκια πρώτη ύλη και στην ανάδειξη των κορυφαίων τοπικών προϊόντων. Από ψητά θαλασσινά και κρέατα μέχρι φρέσκες σαλάτες και χορτοφαγικές επιλογές, υπάρχει κάτι που ικανοποιεί κάθε ουρανίσκο.

Προτείνουμε ανεπιφύλακτα να δοκιμάσετε τη σαρδέλα με τα βλήτα Σκιάθου, την πεντανόστιμη μελιτζανοσαλάτα με καπνιστή μελιτζάνα, τη σαλάτα μπουράτα με ντοματίνια Σκιάθου, την εκπληκτική μους ταραμά, το χταποδάκι, το ψητό σκουμπρί και την vegan σαλάτα Περού με πλιγούρι.

Το εστιατόριο προσφέρει επίσης μια επιλογή από εκλεκτά κρασιά και χειροποίητα κοκτέιλ, ιδανικά για να συνδυάσετε το γεύμα σας ή να τα απολαύσετε κατά τη διάρκεια της χαλάρωσής σας με θέα την υπέροχη θάλασσα.

Το Porto Paradiso Beach Bar Restaurant φιλοξενεί επίσης θεματικές βραδιές, πάρτυ με ζωντανή μουσική και εκδηλώσεις που απογειώνουν τις καλοκαιρινές μας στιγμές. Φυσικά, μπορείτε επίσης να κλείσετε το χώρο και για την ημέρα του γάμου σας και να αφεθείτε στα χέρια των ειδικών και του έμπειρου προσωπικού για μια ξεχωριστή εμπειρία.

Δείτε την υπέροχη εμπειρία του Τάσου Δούση με τις ΕΙΚΟΝΕΣ στο Porto Paradiso

Info


Πηγή: www.travelstyle.gr

Σχετικές αναρτήσεις

Δίαιτα με τα πιο θρεπτικά και νόστιμα όσπρια

admin

Γιατί αυτός ο βιετναμέζικος «αλμυρός» καφές έγινε παγκόσμιο trend

admin

Το εντυπωσιακό Σπήλαιο των Λιμνών στα Καλάβρυτα – ένα μοναδικό στον κόσμο γεωλογικό φαινόμενο

admin