Ευ Ζην

Ο Τάσος Δούσης ανακάλυψε και μας προτείνει το νέο εξαιρετικό hot spot στην Αθηναϊκή Ριβιέρα

Η Αθήνα, το έχω ξαναπεί, είναι μια εκπληκτική πόλη για βόλτα…στα βόρεια, στα νότια, στο κέντρο και φυσικά για φαγητό. Εγώ το διάστημα που καταφέρνω να μένω στην Αθήνα, πάντα ξεκλέβω χρόνο για βόλτα, να δω και να δοκιμάσω καινούργια αλλά και γνώριμα πράγματα. Άλλωστε η Αθήνα είναι κορυφαίος προορισμός για φαγητό και έχει πολλά εξαιρετικά εστιατόρια που αναδεικνύουν την πλούσια γαστρονομική παράδοση και κουλτούρα της ελληνικής κουζίνας.

Αυτή τη φορά βόλταρα στα νότια, που είναι και από τις αγαπημένες μου βόλτες, και εκεί στην αθηναϊκή Ριβιέρα και συγκεκριμένα στη Βούλα ανακάλυψα ένα νέο hot spot, το εξαιρετικό @bloom_projectgr.

Στη Βούλα λοιπόν, το νέο hot spot στην Αθηναϊκή Ριβιέρα είναι το Bloom project και το συστήνω ανεπιφύλακτα! Μιλάμε φυσικά για ένα απίθανο σκηνικό μπροστά στην θάλασσα!
Το Bloom Project, το νέο beach bar – restaurant της Α’ Πλαζ Βούλας με την υπογραφή της ομάδας των Moorings (Βουλιαγμένη) και Blends (Γλυφάδα), λειτουργεί all day με ξαπλώστρες δίπλα στη θάλασσα και εστιατόριο.

Η ωραιότερη στιγμή της ημέρας εδώ στο @bloom_projectgr είναι το ηλιοβασίλεμα για να απολαύσετε το καταπληκτικό φαγητό του εστιατορίου μπροστά στην θάλασσα.
Το bloom ουσιαστικά είναι ένας υπέροχος καλοκαιρινός πολυχώρος με παραλία εστιατόριο και χώρο εκδηλώσεων. Το μενού, υπογεγραμμένο από τον ανατρεπτικό chef του Moorings, Κώστα Λώλα και την ομάδα του, είναι η εγγύηση για γευστικές εμπειρίες που μυρίζουν… Ελλάδα. Τοπικά υλικά απογειώνονται γαστρονομικά με έμφαση στο healthy but delicious. Η «πειραγμένη» ταραμοσαλάτα και το Mix Ceviche το μεσημέρι, οι γαρίδες ούζου ή το φαγκρί φρικασέ το βράδυ είναι λίγα μόνο ενδεικτικά παραδείγματα.

Tip. Κάθε Παρασκευή απόγευμα, το Bloom θα φιλοξενεί το Apospera, ένα μουσικό event με live μουσική. Το ηλιοβασίλεμα θα συνοδεύεται από downtempo electronica και organic ήχους, μεταφέροντάς μας από τη Μέση Ανατολή και τη Μεσόγειο μέχρι τη Belle Epoque.

Να έρθετε και να μου πείτε τις εντυπώσεις σας! Είμαι σίγουρος ότι θα περάσετε εξαιρετικά όπως εμείς! Εγώ απόλαυσα την υπέροχη εμπειρία του @bloom_projectgr μαζί με @eva.fouska και @worldvibesbyeleanna.

Δείτε επίσης


Πηγή: www.travelstyle.gr

Σχετικές αναρτήσεις

MIND: Η δίαιτα που ενισχύει τη μνήμη | in.gr

admin

Oμελέτα με μπρόκολο και αρακά – Αυτή τη συνταγή πρέπει να την φτιάξεις αυτό το weekend πάση θυσία

admin

Twiggy: Το μοντέλο που καθόρισε μια ολόκληρη εποχή και έγινε «viral πριν το viral» | in.gr

admin