Κυριακή, 19 Μαΐου, 2024
Home Αθλητικά Νέα Ο Λούκα Ντόντσιτς προβλέπει Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό στο Final-4 της Euloleague και τρόπαιο για την Ρεάλ Μαδρίτης

Ο Λούκα Ντόντσιτς προβλέπει Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό στο Final-4 της Euloleague και τρόπαιο για την Ρεάλ Μαδρίτης

by admin
0 comment

Έντονο ελληνικό… χρώμα έχουν οι προβλέψεις του Λούκα Ντόντσιτς, σχετικά με τις ομάδες που θα συμμετάσχουν στο φετινό Final4 της Euroleague. Ο πρώην “αστέρας” της Ρεάλ Μαδρίτης “βλέπει” πρόκριση για Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό.

Ο Λούκα Ντόντσιτς μίλησε στην σελίδα της Euroleague για το φετινό Final4 της Euroleague που θα γίνει στο Βερολίνο, προβλέποντας πως ο Ολυμπιακός και ο Παναθηναϊκός θα βρίσκονται στις κορυφαίες τέσσερις ομάδες της διοργάνωσης.

Μάλιστα, ο Σλοβένος προβλέπει ότι την 4άδα θα “κλείσουν” η πρώην του ομάδα, Ρεάλ Μαδρίτης και η Φενέρμπαχτσε των Γιασικεβίτσιους, Παπαγιάννη, Καλάθη και Ντόρσεϊ.

Θυμίζουμε ότι ο Λούκα Ντόντσιτς κατέκτησε το τρόπαιο της Euroleague το 2018 ως παίκτης της Ρεάλ Μαδρίτης (MVP της διοργάνωσης) και προέβλεψε πως η “Βασίλισσα” θα είναι η ομάδα που θα σηκώσει και την κούπα.


Πηγή: www.newsit.gr

You may also like

Soledad is the Best Newspaper and Magazine WordPress Theme with tons of options and demos ready to import. This theme is perfect for blogs and excellent for online stores, news, magazine or review sites.

Buy Soledad now!

Edtior's Picks

Latest Articles

u00a92022u00a0Soledad.u00a0All Right Reserved. Designed and Developed byu00a0Penci Design.