Media

Ο Γιώργος Γρηγοριάδης με καθημερινή εκπομπή στο Action24

Επίσημα στο δυναμικό του Action24 ανήκει ο Γιώργος Γρηγοριάδης και θα δίνει καθημερινά τη μάχη της ενημέρωσης, μαζί με τη Ντόρα Κουτροκόη. Ο δημοσιογράφος αποχώρησε από τον ΑΝΤ1, όπου εργαζόταν από το 2000, ενώ τα τελευταία χρόνια, εκτός από τα δελτία ειδήσεων, ήταν από τους βασικούς συνεργάτες του Γιώργου Παπαδάκη στην εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα».

Όπως αναφέρει η ανακοίνωση του Action24 «ο δημοσιογράφος Γιώργος Γρηγοριάδης, θα ενισχύσει σημαντικά τον ενημερωτικό τομέα του σταθμού τη νέα τηλεοπτική χρονιά.

Ο Γιώργος Γρηγοριάδης, με πολυετή πορεία στον χώρο της τηλεόρασης, έχει καταγράψει επιτυχίες και στον τομέα της παρουσίασης ενημερωτικών εκπομπών αλλά και του ρεπορτάζ μεγάλων γεγονότων και είναι βέβαιο, πως θα στηρίξει την δυναμική πορεία του Action24, σε μια χρονιά ιδιαίτερα απαιτητική για άμεση και έγκυρη ενημέρωση.

Ο Γιώργος ΓρηγοριάδηςΟ Γιώργος Γρηγοριάδης
Ο Γιώργος Γρηγοριάδης αλλάζει τηλεοπτική στέγη

Το Action24 τον καλωσορίζει με την βεβαιότητα ότι θα συνεχίσει την επιτυχημένη δημοσιογραφική του πορεία!»

Τη νέα σεζόν, λοιπόν, ο Γιώργος Γρηγοριάδης με τη Ντόρα Κουτροκόη θα είναι καθημερινά, από τις 10 το πρωί έως τη 1 το μεσημέρι, στο Action24, με σκοπό να ενημερώσουν τους τηλεθεατές με τις σημαντικότερες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

www.newsit.gr

Σχετικές αναρτήσεις

Τατιάνα Στεφανίδου: Κυκλοφόρησε το τρέιλερ της νέας της εκπομπής, με τίτλο «Power Talk» που έρχεται στον ΣΚΑΪ

admin

Γιώργος Κρικοριάν: «Με τη Δανάη Μπάρκα μιλάμε, προσπαθούμε να βρούμε και ημερομηνίες καμία εξόρμηση παρέα»

admin

Γιώργος Γρηγοριάδης: «Ήταν φορτισμένες οι τελευταίες μέρες με τον Γιώργο Παπαδάκη»

admin