Auto-Moto

WRC: Έτοιμος για μια απίστευτη νίκη ο Solberg στην Εσθονία

Ολοταχώς για μια εντυπωσιακή νίκη πηγαίνει στο WRC ο Όλιβερ Σόλμπεργκ.

Ο Σουηδός, ο οποίος στο 8ο ράλι της χρονιάς στην Εσθονία τρέχει με ένα Toyota Yaris Rally1 στη μεγάλη κατηγορία, κι ενώ είναι επικεφαλής του πρωταθλήματος στη μικρότερη κατηγορία WRC2, είναι επικεφαλής του αγώνα σταθερά.

Μάλιστα, σήμερα το πρωί κέρδισε την πρώτη από τις τρεις ειδικές διαδρομές της τελευταίας μέρας του ράλι, και με 8 κερδισμένες έως τώρα ειδικές διαδρομές, έχει πίσω του 22,7 δευτ. τον Οτ Τάνακ με Hyundai i20 Rally1, ενώ ο τρίτος Τιερί Νεβίλ, επίσης με Hyundai, πήρε ποινή 10 δευτ. και απέχει από τον Τάνακ 18,6 δευτ.

Στα 48,4 χλμ. που απομένουν, οι διαφορές αυτές δύσκολα καλύπτονται, αλλά στον μηχανοκίνητο αθλητισμό όλα κρίνονται στο τελευταίο μέτρο.

Δύσκολα ο 4ος Ροβάνπερα με Toyota Yaris θα μπορέσει να ανέβει στο βάθρο, όντας 13,7 δευτ. πίσω από τον Νεβίλ.

Πηγή: www.newsit.gr

Σχετικές αναρτήσεις

MotoGP: Δώστε από τώρα τον τίτλο στον Marc Marquez να τελειώνουμε

admin

WRC: Με ανοικτό το στόμα το Παγκόσμιο ράλι από τη νίκη του Solberg

admin

MotoGP: Πέρασε ακάθεκτος και από το Μπρνο ο Marc Marquez

admin