Media

Γεράσιμος Μιχελής: Το Mega και η παρέα του «Παρά Πέντε» αποχαιρέτησαν τον αγαπημένο ηθοποιό

Θλίψη στον καλλιτεχνικό κόσμο σκόρπισε η είδηση πως ο ηθοποιός Γεράσιμος Μιχελής, ο «κακός» του «Παρά Πέντε» έχασε τη μάχη για τη ζωή.

Ο ηθοποιός Γεράσιμος Μιχελής, τα τελευταία χρόνια έδινε τη δική του μάχη με τη νόσο ALS, γι’ αυτό και είχε αποτραβηχτεί από το θέατρο και είχε αφοσιωθεί στην ποίηση.

Ο θάνατός του «πάγωσε» τον καλλιτεχνικό κόσμο που γέμισε τα social media με συγκινητικές αναρτήσεις στη μνήμη του.

Το δικό του «αντίο» θέλησε να πει στον ηθοποιό και το Mega αλλά και η παρέα του «Παρά πέντε».

Έτσι ο βράδυ της Τρίτης 15 Ιουλίου, πριν την προβολή της καθιερωμένης επανάληψης της γνωστής σειράς, προβλήθηκε μια ασπρόμαυρη φωτογραφία του ηθοποιού με το μήνυμα «Καλό ταξίδι».

www.newsit.gr

Σχετικές αναρτήσεις

Stranger Things: Κυκλοφόρησε νέο teaser για την 5η και τελευταία σεζόν της κορυφαίας σειράς του Netflix

admin

Big Brother: Χαμός απόψε, δεν θα υπάρχει ασυλία κι όλοι οι συγκάτοικοι θα είναι υποψήφιοι προς αποχώρηση

admin

Είναι επίσημο: Έρχεται το Exathlon

admin