Ελλάδα

Μεγάλη φωτιά στο Σκαλοχώρι Λέσβου – Πνέουν ισχυροί άνεμοι στην περιοχή

Μια ακόμη φωτιά -η τέταρτη μέσα σε δυο ημέρες-  ξέσπασε λίγο μετά τις 5.30 το απόγευμα της Τρίτης (15.07.2025), σε έκταση δυτικά του Σκαλοχωρίου στην ευρύτερη περιοχή της Καλλονής.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι η φωτιά στη Λέσβο ξεκίνησε από τα σφαγεία και ανεβαίνει προς τις ανεμογεννήτριες, καίγοντας έκταση με αστιβιές και βελανιδιές. 

Η φωτιά κινείται προς Βατούσα με το μέτωπο να είναι αρκετά μεγάλο.

Στο σημείο πνέουν ισχυροί άνεμοι που ευνοούν την επέκτασή της και το έργο των πυροσβεστικών δυνάμεων είναι δύσκολο.

Επί τόπου έχει σπεύσει δύναμη της Πυροσβεστικής, ενώ από αερός επιχειρούν κάνοντας ρίψεις νερού δύο αεροπλάνα και ένα ελικόπτερο.

Πηγή: www.newsit.gr

Σχετικές αναρτήσεις

Φθιώτιδα: Χτύπησε τη σύζυγό του και έβαλε φωτιά στο σπίτι τους

admin

Θεσσαλονίκη: «Μας είπαν “δε δεχόμαστε άλλο ΚΑΠΗ”» – Καταγγελίες ηλικιωμένων για τον αποκλεισμό από beach bar στην Επανομή

admin

Ρόδος: Οδηγός λεωφορείου υπέστη έμφραγμα και πέθανε λίγο πριν επιβιβάσει τουρίστες

admin