Πολιτική

ΣΥΡΙΖΑ για την πρόταση της ΝΔ για ΟΠΕΚΕΠΕ: Η μπάλα στην εξέδρα – Οι απειλές Βορίδη και Αυγενάκη έπιασαν τόπο

Επίθεση στην κυβέρνηση για την πρόταση για εξεταστική επιτροπή για τον ΟΠΕΚΕΠΕ από το 1998 μέχρι σήμερα εξαπέλυσε ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, Κώστας Ζαχαριάδης, κάνοντας λόγο για «μπάλα στην εξέδρα».

«Η μπάλα στην εξέδρα! Εξεταστική για τον ΟΠΕΚΕΠΕ προτείνει η ΝΔ από το 1998 μέχρι σήμερα!», αναφέρει σε ανάρτησή του στο Facebook ο εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ για την πρόταση της κυβέρνησης, την οποία έκανε γνωστή νωρίτερα ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Παύλος Μαρινάκης.

«Ό,τι και να κάνει ο κ. Μητσοτάκης δεν μπορεί να αποφύγει τη συζήτηση για τις ποινικές ευθύνες για τις πράξεις τους την τελευταία εξαετία όπως προτείνει και η Ευρωπαία Εισαγγελέας», τονίζει και επισημαίνει:

«Αποδεικνύεται ότι οι απειλές Βορίδη – Αυγενάκη έπιασαν τόπο. Η κυβέρνηση Μητσοτάκη πιάστηκε “με τη γίδα στην πλάτη”».

 

«Ακόμα μια φορά παρακάμπτει τη δικαιοσύνη ενώ υπάρχει δικογραφία στη Βουλή!», καταλήγει στην ανάρτησή του ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ.

Πηγή: www.newsit.gr

Σχετικές αναρτήσεις

Το πρωί της Τρίτης η ανακοίνωση κοινής πρότασης για προανακριτική από τον ΣΥΡΙΖΑ και τη Νέα Αριστερά

admin

Κοντά σε ανακοίνωση κοινής πρότασης για προανακριτική ο ΣΥΡΙΖΑ και η Νέα Αριστερά

admin

Ο ανασχηματισμός στους γενικούς γραμματείς των υπουργείων: Ποιοι είναι οι 9 καινούριοι και οι 3 που μετακινήθηκαν

admin