Media

Ελίνα Παπίλα για Happy Day: Είδα ότι αυτό που συμβαίνει δεν μου αρέσει και επικοινώνησα τη δυσαρέσκειά μου

«Έχει συμβεί αρκετές φορές και δεν μου άρεσε αυτό», λέει η Ελίνα Παπίλα.

Η Ελίνα Παπίλα μίλησε στην εκπομπή «Καλοκαιρινό ραντεβού» και τη Σοφία Μανουσακίδου. Η παρουσιάστρια εξέφρασε τη δυσαρέσκειά της με το Happy Day, επειδή όταν προβάλλουν αποσπάσματα από το vidcast της, θολώνουν το λογότυπο.

«Θα σου πω γιατί το έκανα. Έχει συμβεί αρκετές φορές και μου το έστειλε και ο κόσμος αυτό. Είδα ότι αυτό που συμβαίνει δεν μου αρέσει και επικοινώνησα τη δυσαρέσκειά μου και τη στεναχώρια μου.

Δεν είναι ότι επικοινώνησα κάτι φοβερό. Αν δεν θέλει κάποιος να το παίξει, εγώ το καταλαβαίνω. Δεν ζητάω εγώ να παίξει κανείς το απόσπασμα. Άμα όμως το παίρνεις, άσε το μικρόφωνο να φαίνεται», είπε η Ελίνα Παπίλα.

www.newsit.gr

Σχετικές αναρτήσεις

Δήμος Βερύκιος: «Αγαπάμε και στηρίζουμε την Κατερίνα Καινούργιου, άσχετα αν μας τσαντίζει»

admin

Μιχάλης Ρέππας και Θανάσης Παπαθανασίου: «Οι “Τρεις χάριτες” απορρίφθηκαν από την κρατική τηλεόραση και τον ΑΝΤ1»

admin

Η Αναστασία Γιάμαλη επιστρέφει στο Mega: Η ημερομηνία της πρεμιέρας της εκπομπής «Εξελίξεις τώρα»

admin