Ελλάδα

Η Ειρήνη Μουρτζούκου «έπνιγε τα μωρά με μαξιλάρι» – Μεταφέρεται στην Πάτρα

Τον δρόμο για τον ανακριτή της Αχαΐας πήρε η Ειρήνη Μουρτζούκου, η οποία κατηγορείται για τον θάνατο τριών βρεφών και μιας απόπειρας ανθρωποκτονίας. 

Σημειώνεται πως η Ειρήνη Μουρτζούκου συνελήφθη το μεσημέρι της Δευτέρας (7.7.2025) σε ξενοδοχείο του κέντρου της Αθήνας μετά από ένταλμα σύλληψης της εισαγγελίας στην Αχαΐα. 

Το πρωί της Τετάρτης η Ειρήνη Μουρτζούκου έφυγε συνοδεία αστυνομικών από τη ΓΑΔΑ και μεταφέρεται προς τον ανακριτή της Πάτρας. 

Η εκπρόσωπος Τύπου της Ελληνικής Αστυνομίας, Κωνσταντία Δημογλίδου, μιλώντας το πρωί της Τετάρτης (9.7.2025) στην τηλεόραση του ΣΚΑΙ σημείωσε πως «Βλέπαμε ένα κοινό στις υποθέσεις, που ήταν η κατηγορούμενη».

Σε ερώτηση του δημοσιογράφου αν ο θάνατος των τριών παιδιών επήλθε από μαλακό μαξιλάρι η ίδια απάντησε: «Ουσιαστικά ο μηχανισμός θανάτου ήταν πάντα ο ίδιος και στις εκθέσεις των επιστημόνων φαίνεται πως δεν υπήρχε οξυγόνο στα μωρά και ουσιαστικά έφευγαν από τη ζωή». 

Πηγή: www.newsit.gr

Σχετικές αναρτήσεις

Λέσβος: Ιερείς «πυροσβέστες» πέφτουν με τα ράσα στις φωτιές για την προστασία του τόπου τους

admin

Γλυκά Νερά: Πέθανε ο 48χρονος που είχε ξυλοκοπηθεί από ανήλικο

admin

Δήμος Δέλτα: «Αν δεν μπορείς να αποφύγεις τον βιασμό, κοίταξε να τον ευχαριστηθείς» είπε επικεφαλής παράταξης

admin