Ελλάδα

Φιλιατρά: Καταδίωξη «αμερικανικού τύπου» – Επικίνδυνοι ελιγμοί και τραυματισμός αστυνομικών

Εικόνες που θυμίζουν καταδιώξεις όπως αυτές που βλέπουμε στα αμερικάνικα κανάλια, σημειώθηκε στα Φιλιατρά.

Το ανθρωποκυνηγητό στα Φιλιατρά, εξελίχθηκε σε μία παρ’ ολίγον τραγωδία – από την καταδίωξη κινδύνεψαν ανθρώπινες ζωές και όσα αδιανόητα έγιναν στοιχειώνουν τους κατοίκους της περιοχής, παρότι ήδη ο ένας καταδιωκόμενος είναι στα χέρια της Αστυνομίας.

Όλα ξεκίνησαν στην Τριφυλία, αλλά δεν σταμάτησαν εκεί. Οι αστυνομικοί βρέθηκαν απέναντι σε κακοποιούς που, όπως φαίνεται, ήταν αποφασισμένοι να μην σταματήσουν στον έλεγχο. Ήταν λίγο μετά τις 22:30 το βράδυ της Πέμπτης (03.07.2025) στα Φιλιατρά, όταν αστυνομικοί της ομάδας ΟΠΚΕ έκαναν σήμα σε ΙΧ με 4 Ρομά, προκειμένου να υπάρξει σχετικός έλεγχος, όμως αντί να σταματήσει, ο οδηγός γκάζωσε και εμβόλισε το περιπολικό, τραυματίζοντας δύο αστυνομικούς.

Η συνέχεια θυμίζει εικόνες αστυνομικής ταινίας, με τους Ρομά να εγκαταλείπουν το αμάξι τους και να τρέχουν μακριά. Άλλοι αστυνομικοί μετά τον τραυματισμό των συναδέλφων τους άρχισαν να τους καταδιώκουν. Ο ένας, 41 ετών, εντοπίστηκε και συνελήφθη.

Στο αυτοκίνητο, που είχε κλεμμένες πινακίδες, υπήρχε ένας μικρός «θησαυρός» από διαρρηκτικά εργαλεία και ασύρματοι.

Εργαλεία χρήσιμα, κατά την Αστυνομία, στις παράνομες πράξεις τους, καθώς είχαν μπει σε σπίτι στην περιοχή του Δωρίου από όπου αφαίρεσαν βαλίτσες με ρούχα αξίας 500 ευρώ, δύο πορτοφόλια με 680 ευρώ και προσωπικά έγγραφα.

Πηγή: www.newsit.gr

Σχετικές αναρτήσεις

Καιρός: Ο θερμικός θόλος φέρνει 39αρια το Σάββατο – Παρατεταμένος καύσωνας από την Κυριακή

admin

Εξαφάνιση 13χρονου από δομή φιλοξενίας στον Άλιμο – «Missing kid alert» από το «Χαμόγελο του Παιδιού»

admin

Βρέθηκε η 14χρονη Στέλλα που είχε εξαφανιστεί από τη Νέα Ιωνία στις 27 Ιουνίου

admin