Αθλητικά Νέα

Ο Ολυμπιακός συμφώνησε με τον Σακίλ ΜακΚίσικ για συμβόλαιο ενός έτους

Στον Ολυμπιακό θα παραμείνει για έναν ακόμη χρόνο, ο Σακίλ ΜακΚίσικ, καθώς οι δύο πλευρές έφθασαν τελικά σε συμφωνία για την επέκταση της συνεργασίας τους μέχρι το καλοκαίρι του 2026.

Ο Σακίλ ΜακΚίσικ είχε εκφράσει ακόμη και τη σκέψη να αποσυρθεί μετά το Final 4 του Άμπου Ντάμπι, αλλά οι εξαιρετικές του εμφανίσεις στους τελικούς με τον Παναθηναϊκό και η κατάκτηση του τίτλου στην Basket League, τον διατήρησαν στην ομάδα του Πειραιά.

Παρότι φάνηκε αρχικά να υπάρχει μία μικρή απόσταση ανάμεσα στις δύο πλευρές για το νέο συμβόλαιο, η επιθυμία αμφότερων για συμφωνία, οδήγησε εν τέλει στο deal για έναν ακόμη χρόνο και μέχρι το 2026.

Η ανακοίνωση της ΚΑΕ Ολυμπιακός

“Η ΚΑΕ Ολυμπιακός ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας της με τον Σακίλ ΜακΚίσικ για ακόμη ένα χρόνο. Αυτή θα είναι η 7η συνεχόμενη σεζόν που ο Αμερικανός φόργουορντ θα φορά την ερυθρόλευκη φανέλα.

Ο ΜακΚίσικ, ο οποίος υπέγραψε στην ομάδα μας στις 10 Φεβρουαρίου 2020, είναι o μακροβιότερος Αμερικανός παίκτης στην ιστορία του συλλόγου”.

Πηγή: www.newsit.gr

Σχετικές αναρτήσεις

Ντιόγκο Ζότα: Ενός λεπτού σιγή και δάκρυα στο Ισπανία – Πορτογαλία για το θάνατό του

admin

Η ΑΕΚ «έκλεισε» τον Τζέιμς Πενράις από τη Χαρτς

admin

«Βόμβα» Βαλαντσιούνας στον Παναθηναϊκό: «Φεύγει από το NBA για την Ελλάδα» αποκαλύπτει ρεπόρτερ της Euroleague

admin