Auto-Moto

Renault & Dacia: Νέο κατάστημα πώλησης στα νότια προάστια της Αττικής

Με τη νέα αντιπροσώπευση της Renault και της Dacia στην Ελλάδα, έχουμε νέα δεδομένα και στα καταστήματα πωλήσεων. Στο δίκτυο εξουσιοδοτημένων διανομέων και επισκευαστών της Grand Automotive Hellas, αποκλειστικού εισαγωγέα των μαρκών Renault και Dacia στην ελληνική αγορά, ενσωματώθηκε η εταιρεία «Alpha AutoTeam A.E.», η οποία λειτουργεί με μία υπερσύγχρονη κάθετη μονάδα επί της Λ. Ανδρέα Παπανδρέου 96, στην περιοχή της Γλυφάδας. Ο εκθεσιακός χώρος καταλαμβάνει περισσότερα από 460 τ.μ., ενώ το συνεργείo και το φανοβαφείο 990 τ.μ.

Η εταιρεία δραστηριοποιείται στο χώρο της εμπορίας καινούργιων και μεταχειρισμένων αυτοκινήτων, αλλά και του after sales, για περισσότερο από μία δεκαετία, με επικεφαλής στελέχη που εργάζονται στο χώρο του αυτοκινήτου 40 χρόνια.

renault-alpha-auto-team

Η Alpha AutoTeam απασχολεί έμπειρο προσωπικό 25 ατόμων.

renault-alpha-auto-teamrenault-alpha-auto-team

H Renault με τα νέα Renault R5, Symbioz, Rafale, δίπλα στα δημοφιλή Renault Clio, Captur και Arkana, αλλά και η Dacia με το νέο Bigster, το Sandero και το Duster, διαθέτουν μεγάλη γκάμα ελκυστικών μοντέλων.

Πηγή: www.newsit.gr

Σχετικές αναρτήσεις

Formula 1: To 1-2 η McLaren με Norris νικητή στην Αυστρία

admin

EKO Ράλλυ Ακρόπολις: Νικητής ο Οτ Τάνακ!

admin

ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις: Αγκαλιά με τη νίκη ο Τάνακ με Hyundai

admin