Ελλάδα

Δεμένα παραμένουν τα πλοία στα λιμάνια Πειραιά, Ραφήνας και Λαυρίου: Απαγορευτικό απόπλου λόγω θυελλωδών ανέμων

Ισχυροί άνεμοι πνέουν σε μεγάλο μέρος της Ελλάδας και δη στο Αιγαίο με αποτέλεσμα το απαγορευτικό απόπλου να παραμένει σε ισχύ στα λιμάνια του Πειραιά, της Ραφήνας και του Λαυρίου. 

Σήμερα οι άνεμοι θα φθάσουν τοπικά τα 7 έως 8 μποφόρ και έτσι τα πλοία θα παραμείνουν δεμένα στα λιμάνια Πειραιά, Ραφήνας και Λαυρίου. 

Σύμφωνα με ενημέρωση από το Λιμενικό Σώμα, τα δρομολόγια για τα νησιά του Αργοσαρωνικού εκτελούνται κανονικά, κατόπιν σύμφωνης γνώμης του πλοιάρχου και με την τήρηση όλων των προβλεπόμενων διαδικασιών ασφάλειας.

 

Οι επιβάτες που πρόκειται να ταξιδέψουν καλούνται να επικοινωνούν με τις κατά τόπους λιμενικές αρχές ή τις ναυτιλιακές εταιρείες για την καλύτερη ενημέρωση σχετικά με την εκτέλεση των δρομολογίων.

Πηγή: www.newsit.gr

Σχετικές αναρτήσεις

Κυριακή Γρίβα: «Όλοι οι γυναικοκτόνοι, ισχυρίζονται τα ίδια “δεν θυμάμαι”, “έχω ψυχολογικά”», λέει η μητέρα της

admin

Κρήτη: Αγνοείται χειριστής κανό που παρασύρθηκε από τους ανέμους – Τον αναζητούν με ελικόπτερο, πλοίο και drones

admin

Φωτιά στη Μεσσηνία στην περιοχή Κοπανάκι: Οι θυελλώδεις άνεμοι δυσχαιρένουν το έργο των εναέριων μέσων

admin