Αθλητικά Νέα

Ο Θανάσης Κατσαρής παραιτείται από την προεδρία του ΑΣ ΠΑΟΚ

Ραγδαίες εξελίξεις στον ΠΑΟΚ. Ο Θανάσης Κατσαρής αποφάσισε να παραιτηθεί από τη θέση του προέδρου του Ερασιτέχνη.

Ο επί σειρά ετών επικεφαλής του Ερασιτέχνη ΠΑΟΚ, Θανάσης Κατσαρής, αναμένεται να υποβάλει την παραίτηση του και επίσημα στο διοικητικό συμβούλιο το αργότερο μέχρι το απόγευμα της Δευτέρας (23/6/2025).

Ο Θανάσης Κατσαρής θα εξηγήσει τους λόγους που τον οδήγησαν σ’ αυτή την απόφαση, ενώ θα αναφερθεί και στις συζητήσεις που είχε με τον επιχειρηματία Τέλη Μυστακίδη.

Ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη ΠΑΟΚ θα ξεκαθαρίσει, μάλιστα, πως το σύμφωνο συνεργασίας με τον κ. Μυστακίδη δεν είναι δεσμευτικό, αλλά αποτέλεσε μια πρώτη διερευνητική επαφή για την πιθανότητα ανέγερσης νέου γηπέδου για τον ΠΑΟΚ.

Οι εξελίξεις είναι ραγδαίες στον ΠΑΟΚ, με τον σύλλογο να είναι εξαιρετικά πιθανό να οδηγηθεί σε εκλογική διαδικασία για την ανάδειξη νέου διοικητικού συμβουλίου.

Πηγή: www.newsit.gr

Σχετικές αναρτήσεις

Η Εθνική πόλο γυναικών επέστρεψε πρωταθλήτρια στην Ελλάδα: «Η χαρά μας είναι απερίγραπτη»

admin

Europa League: Προβάδισμα πρόκρισης για Σαχτάρ και ΑΕΚ Λάρνακας

admin

Νίκολιτς μετά το ΑΕΚ – Χάποελ Μπερ Σεβά: «Έπρεπε να έχουμε προβάδισμα δύο με τρία γκολ»

admin