Πολιτική

Κυριάκος Μητσοτάκης: Δεν έχει καμία βάση το ενδεχόμενο «χτυπήματος» στη Σούδα

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης ερωτήθηκε για τη μεταφορά patriot ενώ αναφέρθηκε και στο ενδεχόμενο χτυπήματος στη Σούδα αναφέροντας πως δεν υπάρχει καμία βάση σε ένα τέτοιο ενδεχόμενο.

Μιλώντας ο Κυριάκος Μητσοτάκης στο StatusFM απάντησε σε ερώτηση για ενδεχόμενη επίθεση στην στρατιωτική βάση της Σούδας, λέγοντας πως δεν υπάρχει «Καμία βάση για “χτύπημα” στη Σούδα, δεν υπάρχει στον ορίζοντα τέτοιο ενδεχόμενο, είμαστε έτοιμοι με όποιο σχέδιο». 

Παράλληλα, μιλώντας για τη νέα ένταση στη Μέση Ανατολή ο πρωθυπουργός σημείωσε: «Η κυβέρνηση τονίζει ότι περαιτέρω κλιμάκωση των εχθροπραξιών δεν θα λύσει κανένα πρόβλημα, αντίθετα περιφερειακά θα κινδυνεύσουμε με απρόβλεπτες συνέπειες.

Το Ιράν πρέπει να εγκαταλείψει μέσω διαπραγμάτευσης οποιαδήποτε φιλοδοξία για πυρηνικό πρόγραμμα».

Τέλος, σε ερώτηση για το αν θα πρέπει να υπάρξει νέα ηγεσία στο Ιράν ο ίδιος απάντησε: «Δεν θα υποδείξουμε το ύφος και το είδος της ηγεσίας του Ιράν».

Πηγή: www.newsit.gr

Σχετικές αναρτήσεις

Μητσοτάκης στην τηλεδιάσκεψη των ηγετών με Ζελένσκι: Μόνο η Ουκρανία λαμβάνει αποφάσεις για τα εδάφη της

admin

Πλεύρης: Ο λαθρομετανάστης που προσέβαλε τους Εύζωνες, αγνόησε τις αρχές της πατρίδας μας – Καμία ανοχή

admin

Κυριάκος Μητσοτάκης: Έκανε βιντεοκλήση στον πρόεδρο της Βολισσού μετά τη μεγάλη φωτιά στη Χίο

admin