Ελλάδα

Συνελήφθη ο influencer Αλέξανδρος Κοψιάλης: Τον έπιασαν να οδηγεί χωρίς δίπλωμα

Στο Αυτόφωρο, οδηγήθηκε ο γνωστός youtuber και influencer Αλάξανδρος Κοψιάλης που πιάστηκε από την Αστυνομία να οδηγεί μηχανή μεγάλου κυβισμού χωρίς δίπλωμα.

Το δίπλωμα οδήγησης του influencer Αλεξανδρου Κοψιάλη, του είχε αφαιρεθεί, καθώς ο συγκεκριμένος μέσα σε έξι μήνες πιάστηκε δύο φορές να οδηγεί τη μηχανή χωρίς κράνος και του αφαιρέθηκε το δίπλωμα για έξι μήνες. Παρόλα αυτά συνέχισε να κυκλοφορεί με τη μηχανή στους δρόμους της πρωτευουσας σαν να μην τρέχει τίποτα. Ένα αδίκημα που τον οδήγησε στο Αυτόφωρο.

Η σύλληψη του γνωστού youtuber, σημειώθηκε στις 14:42 της 12ης Ιουνίου. Ο 33χρονος εκινείτο επι της οδού Ελευθερίου Βενιζέλου 6 στο κέντρο, όταν αστυνομικοί της Υπόδιεύθυνσης Τροχαίας Αθηνών, του έκαναν σήμα να σταματήσει. Όταν του ζήτησαν το δίπλωμα οδήγησης διαπίστωσαν ότι δεν το είχε πάνω του και όταν χτύπησαν το όνομά του στο τερματικό είδαν ότι του είχε αφαιρεθεί για έξι μήνες, καθώς ήταν δύο φορές υπότροπος γιατί οδηγούσε χωρίς κράνος. Αυτή η τρίτη φορά ήταν και η φαρμακερή, καθώς σύμφωνα με το νόμο θεωρείται ότι δεν είχε δίπλωμα και έτσι συνελήφθη και οδηγήθηκε στο Αυτόφωρο να δικαστεί. 

Πηγή: www.newsit.gr

Σχετικές αναρτήσεις

Κινέτα: Κρατούσαν όμηρους μια οικογένεια ζητώντας χρυσαφικά – «Μπήκαμε σε λάθος σπίτι»

admin

Γιώργος Καμπάς: «Φοβάμαι έναν πυρηνικό πόλεμο», λέει ο Επίτιμος Αρχηγός Γ.Ε.Σ.

admin

Αχαΐα: Νεκρός 53χρονος που τον χτύπησε το ρεύμα ενώ έκανε εργασίες – Μπροστά στον θάνατό του ο γιος του

admin