Αθλητικά Νέα

Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός: Sold Out ο τέταρτος τελικός του πρωταθλήματος στο ΣΕΦ

Με τη στήριξη του κόσμου του, για τελευταία φορά τη φετινή σεζόν, θα αγωνιστεί ο Ολυμπιακός στον τέταρτο τελικό της GBL απέναντι στον Παναθηναϊκό. Οι «ερυθρόλευκοι» ανακοίνωσαν πως τα εισιτήρια για το Game 4 της Κυριακής (8/6, 21:00) εξαντλήθηκαν, με τo SEF να αναμένεται κατάμεστο.

Η ομάδα του Πειραιά έχει την ευκαιρία, με νίκη, να «κλειδώσει» το πρωτάθλημα και να πανηγυρίσει τον τίτλο μπροστά στο κοινό της. Παράλληλα, η ΚΑΕ Ολυμπιακός απηύθυνε έκκληση για κόσμια και αθλητική συμπεριφορά από τους φιλάθλους, ζητώντας να προστατευθεί η εικόνα της ομάδας και του αθλήματος συνολικά, σε μια σειρά που έχει ήδη στιγματιστεί από εντάσεις.

Το κλίμα στο ΣΕΦ αναμένεται ηλεκτρισμένο, με τον Ολυμπιακό να προηγείται 2-1 στη σειρά και να βρίσκεται μια ανάσα από την κατάκτηση του τίτλου.

H ανακοίνωση του Ολυμπιακού

Τα εισιτήρια για τον 4ο τελικό εξαντλήθηκαν! Η στήριξή σας είναι ανεκτίμητη.

Με υπευθυνότητα, κόσμια συμπεριφορά και πάθος που εμπνέει και δεν ξεπερνά τα όρια, θα παλέψουμε ΟΛΟΙ μαζί για τη νίκη που θα μας δώσει το Πρωτάθλημα

Πηγή: www.newsit.gr

Σχετικές αναρτήσεις

Ελλάδα – Σλοβακία 4-1: Επιθετικό και όμορφο ποδόσφαιρο ακόμα και στα φιλικά η εθνική του Γιοβάνοβιτς

admin

Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός: Ο «πόλεμος αιωνίων», οι καταγγελίες και το πότε θα ανακοινωθούν οι αποφάσεις για Φουρνιέ και Ναν

admin

Ελλάδα – Σλοβακία live το φιλικό της εθνικής ποδοσφαίρου στο Παγκρήτιο

admin