Αθλητικά Νέα

Παναθηναϊκός για Λεπενιώτη: Καλά θα κάνει να πει στον αθλητή της ομάδας του να μην «αυνανίζεται» δημόσια μπροστά σε 20 χιλιάδες φιλάθλους

Ο Παναθηναϊκός ηττήθηκε με 99-88 από τον Ολυμπιακό στον τρίτο τελικό της Basket League, αλλά η αναμέτρηση πήρε “φωτιά” από την ένταση στο ΟΑΚΑ και συνεχίζεται με το… τρίτο ημίχρονο του αγώνα, μετά και τις δηλώσεις του γενικού διευθυντή των Πειραιωτών, Νίκου Λεπενιώτη.

Με τη λήξη της αναμέτρησης, ο Λεπενιώτης έκανε λόγο για “ζούγκλα” στο ΟΑΚΑ και ο Παναθηναϊκός απάντησε με δική του… επίθεση στο στέλεχος του Ολυμπιακού, με αιχμές και για τον Εβάν Φουρνιέ και τη χειρονομία του προς του οπαδούς του “τριφυλλιού”.

Η θέση του Παναθηναϊκού για τις δηλώσεις Λεπενιώτη

«Πρωτού ο κος Λεπενιώτης καβαλήσει ξανά το άσπρο άλογό του και πάρει σβάρνα τις κάμερες για ακόμη μια φορά ως άλλος συγχωρεμένος Μητσάρας, καλά θα κάνει να πει στον αθλητή της ομάδας του να μην…. αυνανίζεται δημόσια μπροστά σε 20 χιλιάδες φιλάθλους και εκατομμύρια τηλεθεατές. Καλά θα κάνει να πει στον προπονητή της ομάδας του να μην βρίζει τον κόσμο.

Θα θέλαμε να τον συγχαρούμε που επιβίωσε στη… ζούγκλα του ΟΑΚΑ. Είμαστε όλοι μαζί του και τον στηρίζουμε στις δύσκολες ώρες που πέρασε στο γήπεδο που από τον πρώτο μέχρι τον τελευταίο καταχειροκρότησε τον Μουσταφά Φαλ όταν αυτός τραυματίστηκε. Ας σταματήσει πια να κινείται ως τηλεκριτικός και ας σοβαρευτεί.»

Πηγή: www.newsit.gr

Σχετικές αναρτήσεις

Η ΚΑΕ Ολυμπιακός κατήγγειλε τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο στον αθλητικό δικαστή για stories του στο Instagram

admin

Μάρκο Νίκολιτς: Οι λεπτομέρειες της συμφωνίας της ΑΕΚ με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας για τον Σέρβο προπονητή

admin

Παναθηναϊκός κατά Ολυμπιακού και Εβάν Φουρνιέ: Ουδείς έχει μπει στον κόπο να καταδικάσει το δημόσιο αυνανισμό του

admin