Αθλητικά Νέα

Η Ίντερ βρήκε τον διάδοχο του Σιμόνε Ιντζάγκι στο πρόσωπο του Κριστιάν Κίβου

Η Ίντερ βρίσκεται σε αναζήτηση προπονητή μετά το τέλος του Σιμόνε Ιντζάγκι, με τους «νερατζούρι» να φέρονται σύμφωνα με ιταλικά δημοσιεύματα να έχουν αποφασίσει για τον νέο τεχνικό του συλλόγου.

Ο λόγος για τον Κριστιάν Κίβου, τον πρώην ποδοσφαιριστή της Ίντερ και νυν προπονητή της Πάρμα, ο οποίος αυτή την ώρα φαντάζει ως ο επικρατέστερος για να αναλάβει τον «νερατζούρι» πάγκο.

Ο Ρουμάνος δεν αποτελεί φυσικά μια τυχαία επιλογή, καθώς στο παρελθόν έχει καθοδηγήσει τις Κ17, Κ18 και Κ19 της ομάδας, με τον ίδιο να έχει μεγάλη πείρα στα τμήματα υποδομής των Ιταλών!

Ο Κίβου από τον Φεβρουάριο του 2025 βρίσκεται στον πάγκο της Πάρμα, έχοντας καθοδηγήσει το σύλλογο σε 13 παιχνίδια για την Serie A, ενώ στο παρελθόν έχει καταφέρει να κατακτήσει και ένα πρωτάθλημα νέων Ιταλίας με την Ίντερ.

Υπενθυμίζεται ο Σιμόνε Ιντζάγκι αποχώρησε από τον σύλλογο, καθώς θα συνεχίσει την προπονητική του καριέρα στην Αλ Χιλάλ.

Πηγή: www.newsit.gr

Σχετικές αναρτήσεις

Η ΑΕΚ πληρώνει τη ρήτρα και κλείνει τον Μάρκο Νίκολιτς για τη θέση του προπονητή

admin

Ολυμπιακός: «Χούλιγκαν επιτέθηκαν στον Εβάν Φουρνιέ και τον Γιώργο Μπαρτζώκα, προκλήσεις και βρόμικο παιχνίδι από τον Κέντρικ Ναν»

admin

Ο Παναθηναϊκός έκανε ανάρτηση με τη χειρονομία του Εβάν Φουρνιέ και προανήγγειλε ότι θα κινηθεί νομικά εναντίον του

admin