Αθλητικά Νέα

Απολαυστικοί Πέλκας και Γιαννούλης, μαθαίνουν…κρητικά

Στον ρυθμό των δύο φιλικών αγώνων απέναντι σε Σλοβακία και Βουλγαρία, που θα διεξαχθούν στην Κρήτη, κινείται η Εθνική Ομάδα Ποδοσφαίρου των ανδρών, που έχει συγκεντρωθεί στην Αθήνα για προπονήσεις.

Στο πλευρό του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος βρίσκεται, όπως πάντα, ο ΟΠΑΠ, Χρυσός Χορηγός όλων των Εθνικών Ομάδων Ποδοσφαίρου, ο οποίος λίγο πριν την αναχώρηση της αποστολής με προορισμό το Ηράκλειο φρόντισε να εξοπλίσει τους παίκτες με τα…κατάλληλα εφόδια.

Δημήτρης Πέλκας και Δημήτρης Γιαννούλης βρέθηκαν στο ίδιο τραπέζι, φόρεσαν τα ακουστικά τους και προσπάθησαν να «διδάξουν» ο ένας στον άλλο κρητικές φράσεις.

Πόσο καλά πήγε αυτό; Η απάντηση στο παρακάτω βίντεο:

Πηγή: www.newsit.gr

Σχετικές αναρτήσεις

Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός 88-99: Μπρέικ τίτλου στο «ρινγκ» του ΟΑΚΑ με αποβολές για Φουρνιέ και Ναν

admin

Ρεάλ Μαδρίτης: Αποκαλύφθηκε η νέα φανέλα της «Βασίλισσας» για τη σεζόν 2025-26

admin

Ολυμπιακός – ΑΕΚ 31-26: «Κυρίαρχοι» οι Πειραιώτες έκαναν το 2-0 στους τελικούς του πρωταθλήματος χάντμπολ ανδρών

admin